28.01.16

La selecció catalana de raquetes de neu participa a la Siljan Snowshoe

Aquest dissabte a Rättvik, Suècia

La Selecció Catalana de Raquetes de Neu viatjarà aquest dijous 28 fins a Rättvik (Suècia) per disputar la Siljan Snowshoe Race. Aquesta cursa servirà a la selecció per preparar la gran cita internacional de l’any, el Campionat del Món de Raquetes de Neu, que se celebrarà a Vezza d’Oglio (Itàlia), el 6 de febrer, en el marc de La Caspolada.

El seleccionador català, Just Sociats, ha confirmat que dissabte participaran a la cursa Jan Margarit (Associació Esportiva Mountain Runners del Berguedà), Marc Traserra (Club Excursionista Voltreganès ARS), Ragna Debats (CE de Muntanya La Cameta Coixa), Sílvia Leal (CE Pontsicà), Rosa Valls (Associació Esportiva Mountain Runners del Berguedà), i el mateix Sociats (CE Terrassa).

La cursa es disputarà el dissabte 30 a la tarda, en un circuit de 9 quilòmetres i uns 200 metres de desnivell positiu. La sortida i l’arribada seran a la mateixa població de Rättvik. Just Sociats coneix bé la prova, ja que l’any 2014 va acollir el campionat del món i el terrassenc es va penjar la medalla de bronze. Els corredors de la selecció catalana parteixen com uns dels principals favortis, tot i que el grans rivals a batre seran el suec Magnus Jensen i el francès Stephane Ricard.

 

Informació i imatge: FEEC