Gary O'Neil crític amb l'exhibició dels Wolves, decisió de penal “terrible” en la derrota del Man City

Gary O'Neil admet que el seu equip del Wolverhampton Wanderers “no va estar gens a prop del nivell” per provar el Manchester City en la derrota de dissabte per 5-1 a la Premier League a l'Etihad Stadium.

Gary O'Neil ha admès que el seu Wolverhampton Wanderers El costat no estaven “a prop al nivell” per provar Manchester City en la derrota de dissabte per 5-1 a la Premier League a l'Etihad Stadium.

El jugador de 40 anys va tallar una figura frustrada mentre mirava des de la grada després de rebre una sanció d'un partit per la seva conducta després de la derrota contra el West Ham United el mes passat.

Els llops es van quedar enrere al minut 12 per cortesia d'an Erling Haaland penal, concedit després Rayan Ait-Nouri es considerava que havia cometit una falta Josko Gvardiol després d'una forta trobada entre la parella dins de la zona.

Aleshores, Haaland va doblar l'avantatge del City amb un cop de cap abans de completar el seu hat-trick a la mitja part amb un altre penal després de ser abatut per Nelson Semedo.

L'únic gol dels Wolves en tot el partit va ser el seu gol marcat set minuts després del descans quan Hwang Hee-chan va tocar a casa al pal posterior després Ederson no va poder fer front a una centrada convidada del substitut Jean-Ricner Bellegarde.

No obstant això, Haaland va anotar el seu quart i va restaurar l'avantatge de tres gols del City menys d'un minut després amb un potent cop amb l'esquerra, abans Julià Álvarez va substituir el seu company d'equip noruec per afegir un cinquè en les fases finals, condemnant els Wolves a la seva 16a derrota de lliga de la temporada.

O'Neil lamenta la “terrible” sanció de la primera part

Tot i que O'Neil ha assumit tota la responsabilitat de la mala actuació del seu equip a l'Etihad, creu que es va tornar a equivocar de la decisió arbitral, especialment el primer penal que va permetre al City obrir el marcador: cap equip de la Premier League ho ha fet. ha rebut més gols de penal que els Wolves (vuit) en el que va de temporada.

En declaracions a la roda de premsa posterior al partit, O'Neil va dir: “He d'assumir la responsabilitat de la manera com es desenvolupa el partit. Crec que vam cometre molts errors no forçats que van donar al Manchester City algunes oportunitats molt bones. Els errors contra aquest equip poden ser castigats, i van ser, ens van castigar sense pietat.

“Tinc ganes d'afirmar que els àrbitres no han tingut cap paper en la manera com va acabar el partit. Som plenament responsables dels errors que vam cometre per donar-li un cop d'ull al City, però el primer penal em va semblar una mala decisió.

“Puc seure aquí i parlar del pobre que era el meu equip i així successivament en determinats moments, però vaig pensar que l'atorgament del primer penal va ser terrible.

“Gvardiol probablement juga un paper tan important en el contacte amb Rayan. Té el seu tir, la cama encara es mou i crec que el seu moviment probablement crea el contacte amb Rayan.

“No sé què pot fer Rayan en aquest cas, a part d'allunyar-se del camí i assegurar-me que no es creï cap contacte. La cama oscil·lant de Gvardiol crea el contacte, no Rayan”.

Santiago Bueno i Tawanda Chirewa dels Wolverhampton Wanderers es veuen abatuts després del partit del 4 de maig de 2024

“El segon probablement sigui un penal”, va afegir O'Neil. “[Nelson Semedo] Vaig fer una mica de contacte amb Haaland, però un cop no se'l va donar, em va sorprendre molt que fos tombat (pel VAR), perquè no hi havia gaire contacte de Nelson. Veu que Haaland passa per sobre i aixeca cinc Nelson com si volgués dir-hi poc.

“Van prendre la decisió correcta, no estic còmode amb com. Tenim molta mala sort de cedir tots dos, no hauries de donar el primer i el segon m'agrada donar-lo al camp perquè si veus un petit contacte, Nelse n'ha fet prou per desanimar a Haaland”.

O'Neil també ha suggerit que el seu equip dels Wolves podria haver rebut un penal i es va preguntar per què el VAR no va intervenir per comprovar i incident a la segona part quan Manuel Akanji semblava colpejar la pilota a terra.

“(Hauria d'haver-hi) una possible comprovació de l'handbol d'Akanji?”, Va dir O'Neil. “No se n'ha fet gaire, sé que els aficionats dels Wolves van demanar un penal, òbviament n'estava lluny, però per les repeticions que vaig veure, [Akanji] semblava haver colpejat la pilota quan estava a terra.

“Però, com dic, hi ha moltes coses per a mi per centrar-me amb el meu grup: els nostres errors, les pèrdues de roba descuidades. Pots sortir-te amb alguns errors contra altres equips, però sabíem quan vam arribar aquí que havíem d'estar el més a prop. el màxim possible i ens vam quedar curts en nombroses ocasions. No estàvem gaire a prop del nivell per provar-los”.

Els Wolves, que es mantenen 11è a la taula de la Premier League i se situen vuit punts dels set primers amb només dos partits per jugar, s'esforçaran per tornar al camí de la victòria quan donen la benvinguda al Crystal Palace a Molineux per al seu darrer partit a casa de la temporada.