01.09.10

Greu injustícia amb Dani Comas

Espanya l’exclou del Mundial per competir amb Catalunya

01/09/10

Aquest proper divendres 3 de setembre a les 12:00h, a la seu de la Plataforma, el set vegades campió del món de Biketrial Dani Comas oferirà una roda de premsa on denunciarà la injustícia que s’ha fet amb ell al no haver estat convocat ni inscrit per la selecció espanyola pel Mundial que es disputa aquests dies, del 2 al 5 de setembre, al Monte Sainte-Anne, al Quebec canadenc, organitzat per la Unió Ciclista Internacional (UCI).

Comas, recentment campió del món de Biketrial amb Catalunya en la prova organitzada per la Biketrial International Union (BIU), explicarà la realitat d’una nova malifeta propiciada, en aquesta ocasió, per la Federació Espanyola de Ciclisme, membre de la Unió Ciclista Internacional, i amb el consentiment de la Federació Catalana de Ciclisme que el veten per haver representat oficialment a Catalunya en un altre campionat.

Sergi Blàzquez, vicepresident de la Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes, no és el primer cas que veu de les fosques maniobres espanyoles i donarà també el punt de vista de l’entitat respecte a aquest tema. Aquesta és una més de les maniobres espanyoles per debilitar les nostres seleccions sense tenir en compte el mal real que causen a molts esportistes que simplement volen divertir-se fent el que més els agrada.