“Era increïble” – Mikel Arteta elogia l'estrella de l'Arsenal per la seva exhibició contra Bournemouth

L'entrenador en cap de l'Arsenal, Mikel Arteta, elogia Kai Havertz per la seva actuació en la victòria de dissabte per 3-0 contra el Bournemouth a la Premier League.

Arsenal Entrenador en cap Mikel Arteta va prodigar elogis Kai Havertz per l'actuació de l'internacional alemany en la victòria de dissabte per 3-0 Bournemouth a la Premier League.

Havertz va guanyar el penal que Bukayo Saka convertit per avançar els Gunners per 1-0 al minut 45 de l'enfrontament a l'Emirates Stadium.

Mentrestant, segons les estadístiques proporcionades per Qui va anotarva tenir un èxit de passada del 70%, va guanyar quatre duels aeris i va fer quatre tacles durant una actuació integral.

Havertz ha marcat 13 gols i ha registrat sis assistències en 49 aparicions amb l'Arsenal aquesta temporada després de la seva arribada del Chelsea durant el període de transferència de l'estiu passat.

A Arteta se li va preguntar per l'alemany després del enfrontament contra el Bournemouth, i es va mostrar ple d'elogis per la seva actuació a la capital anglesa.

Kai Havertz torna a contribuir al bon rendiment de l'Arsenal

“Avui va ser increïble, sincerament. Tot el que va fer, intel·ligent, el temps, els moviments, com guarda la pilota, la manera com va a la premsa, com enllaça el joc, la comprensió del joc. Avui ha estat increïble”. “, va dir l'entrenador en cap de l'Arsenal durant la seva roda de premsa posterior al partit.

Arteta també va dir que la primera meitat contra el Bournemouth van ser els millors 45 minuts que el seu equip ha produït durant tota la campanya 2023-24.

“Vam començar el partit probablement amb la millor primera part que hem jugat tota la temporada. Crec que vam ser increïbles, estàvem súper composts amb la pilota, molt agressius sense pilota, vam generar tantes ocasions, podríem haver marcat tres. quatre o cinc fàcilment”, va afegir.

“Però no ho vam fer, vam marcar un i després també el crèdit a Bournemouth, van canviar algunes coses, ens van crear alguns problemes i el joc es va fer una mica més obert.

“Això era una cosa que volíem evitar, però també dins d'aquest partit vam resoldre certes situacions de la manera correcta i vam ser molt eficients davant la porteria per marcar els gols i mantenir una altra porteria a net.

El Bukayo Saka de l'Arsenal celebra el seu primer gol el 4 de maig de 2024

“Per la qualitat dels rivals amb els que jugues, has de navegar per aquests moments. Ho sabíem. Si fas dos o tres gols a la primera part, és un partit diferent. No ho hem fet, així que val que siguis tan bo. per gestionar aquell moment”.

Arteta també va dir que està “molt emocionat” abans dels dos últims partits de l'Arsenal de la temporada de la Premier League contra el Manchester United i l'Everton.

“Molt il·lusionat. Ja fa nou mesos i mig que ho fem, així que falten dues setmanes. Tenim moltes ganes de fer-ho. Estem més a prop d'on estàvem ahir i esperem que puguem portar aquest títol aquí”, va dir Arteta. .

Actualment, els Gunners tenen quatre punts d'avantatge sobre el segon classificat, el Manchester City, a la taula, però els actuals campions tenen dos partits a la mà.

David RayaLa porteria a blanc de l'Arsenal contra el Bournemouth va permetre a l'espanyol obtenir el Guant d'Or per a la campanya 2023-24.