30.01.08

La pilota ja roda

Arrenca la Sub’23 de futsal

Dotze nois de les demarcacions de Girona i Barcelona van entrenar-se diumenge passat al poliesportiu d’Arbúcies en una de les sessions que van servir al seleccionador català de la categoria, Jaume Hernàndez, per escollir els jugadors que formaran part del primer combinat català Sub’23. Un cop s’hagin acabat les sessions previstes, seran 16 els jugadors que disputaran amb Catalunya els pròxims compromisos i que, a partir d’ara, ja entrenaran a la mateixa pista que el conjunt absolut, a La Garriga.
La formació d’aquest nou equip és una de les grans esperances del primer seleccionador, Juan Antonio Fernández, de cara a millorar el potencial de la Selecció absoluta. De moment, la Sub’23 ja ha rebut algunes invitacions per disputar amistosos i tornejos internacionals la pròxima prmavera.