18.04.06

Presentació de la delegació de la Plataforma al Camp de Tarragona i del llibre “Història de totes les seleccions catalanes 1904-2005) a Reus

El passat 11 d’abril prop de cent persones van omplir la sala central de la Biblioteca Xavier Amorós de Reus per assistir a una presentació conjunta. D’una banda, el Molt Honorable Ernest Benach, president del Parlament de Catalunya va glossar el llibre escrit per Josep Maria Raduà “Història de totes les seleccions esportives catalanes (1904-2005)”, va destacar el gran esforç de recerca fet per l’autor i va evocar el sentiment identitari català en referència a l’esport, posant com a exemple els habituals partits entre Catalunya i Espanya d’hoquei patins als anys cinquanta del segle passat.
D’altra banda, Josep M. Raduà va parlar com a delegat territorial de la Plataforma Proseleccions al Camp de Tarragona i va incidir en l’orgull que suposa obrir al Camp (concretament al carrer d’en Vilar 5, 1r 43201 Reus) l’única -de moment- delegació territorial amb seu física fora de Barcelona en gairebé una dècada d’història de la Plataforma. Aquesta seu (tel. 977 34 16 17 de set a nou del vespre)cobrirà el Tarragonès, el Baix Penedès, el Baix Camp, la Conca de Barberà i l’Alt Camp. També va ser present a l’acte el regidor de l’Esport de l’Ajuntament de Reus Àngel Cortadelles que va anunciar que ben aviat es signarà un conveni de col·laboració entre la ciutat i la Plataforma Proseleccions.