30.05.17

Setze esportistes integraran la selecció catalana de físic-culturisme en l’europeu de Salamanca

Tal com és habitual, el Campionat de Catalunya va decidir la convocatòria a partir de les possibilitats de podi estimades

La selecció catalana de físic-culturisme que disputarà el campionat d’Europa de Salamanca, el 10 de juny, estarà integrada per setze esportistes. Tal com és habitual, la convocatòria va sorgir dels resultats del Campionat de Catalunya de Físic-culturisme i Fitness, que va tenir lloc aquest dissabte a la Sala Pal.ladius de Pallejà. Les classificacions de cada categoria es van traduir en passaports per disputar el títol continental, que en tots els casos es van ajustar a les possibilitats de pujar al podi que estima la Federació Catalana de Físic-culturisme. També són essencials els criteris econòmics i, en aquest cas, la proximitat amb la ciutat espanyola facilita que l’expedició catalana pugui ser més nombrosa que si l’europeu es disputés en un emplaçament més llunyà.

Els escollits per competir en el campionat d’Europa són els següents: Daniel Peralta, Sergio Fernández i Javier Ballesteros (Sub-21); José Garcera, Daniel Horna i Luís Salas (Sènior -65 kg); Sílvia Mestre (Body Form); Eva Jaén (Fèmines Musculades); Miguel A. Sastre, Moisès Escabias i Àngel Àvila (Sènior 65-70 kg); Javier Mendoza (Sènior 70-75 kg); Alexia Sánchez, Carla Torell i Paula Martínez (Body Figure); i Israel Hidalgo (Sènior 75-80 kg). Més de 40 esportistes van participar en el Campionat de Catalunya de Pallejà que, segons l’organització, van posar en franques dificultats els jutges per l’alt nivell mostrat en general.

Pots consultar aquí les classificacions definitives del Campionat de Catalunya 2017.

Fotos: Manuel Balaguer / Federació Catalana de Físic-culturisme.