El Chelsea paga les ocasions perdudes quan el Manchester City arriba a la final de la FA Cup

El campió defensor, el Manchester City, passa a la final de la FA Cup amb una victòria per 1-0 sobre un Chelsea malbaratador a Wembley a la semifinal de dissabte.

FA Cup titulars Manchester City mantenir el camí cap als triomfs consecutius a la competició gràcies a la victòria per 1-0 sobre un malbaratament Chelsea a la semifinal de dissabte a Wembley.

Pep GuardiolaLes tropes de l'equip s'han recuperat del dolor de la Lliga de Campions davant el Reial Madrid gràcies a una segona part Bernardo Silva vaga, però el marcador no explicava la història completa.

Els campions defensors van ser increïblement deslluïts en la seva majoria i van enfrontar-se a un bombardeig d'atacs dels blaus, però els gegants de Londres no van tenir un instint assassí durant els 90 minuts.

Com Maurici Pochettino continua l'espera d'un primer trofeu important del futbol anglès, el City pot preparar-se per a una altra cita a Wembley amb el Manchester United o el Coventry City, que s'enfrontaran diumenge a la semifinal destacada.

En canvi, el Chelsea, que ara no ha guanyat en nou partits seguits contra els campions de la Premier League, només lluita per l'orgull de màxima categoria des d'ara fins al final de la temporada, però encara podria tornar a Europa a través d'un lloc entre els set primers de la taula. .

Després de la seva retirada forçosa en la derrota de la Lliga de Campions davant el Reial Madrid, principal tirador del City Erling Haaland No s'ha pogut recuperar a temps per a la semifinal, veient Pep Guardiola encarregat Julià Álvarez amb funcions de davanter centre.

El Chelsea esclata de blocs contra el City fora de color

El contrari de l'argentí Nicolas Jackson va ser especialment animat durant un inici frenètic dels procediments, disparant el primer xut del partit al minut vuit, que va ser directament a la gola de Stefan Ortega.

En el que es convertiria en el tema d'una primera part entretinguda, el City va baixar immediatament per l'altre extrem del terreny de joc, i quan faltaven 14 minuts, Phil Foden passat per davant Djordje Petrovic després d'una fantàstica pilota des de Kevin De Bruyneperò l'angle era massa ajustat i Marc Cucurella va apartar el seu xip del perill.

Tot i que els homes de Guardiola tenien més pilota com s'esperava, el seu joc s'estava col·locant amb un descuidat inusual, i el Chelsea semblava especialment perillós a l'hora de recuperar la pilota i llançar contraatacs ràpids.

De vegades, els blaus necessitaven només una passada per tallar la línia de fons de la ciutat oberta, com Enzo Fernández va col·locar un Jackson en joc al minut 29, però en lloc d'intentar simplement agafar el córner, va optar per saltar-se a Ortega, una mala decisió quan dos defenses del City van tornar per ajudar a apagar el perill.

Cole Palmer Va ser el següent a treballar una iarda d'espai dins de l'àrea al minut 37, però no va tenir prou flexió en el seu xut ras per vèncer a Ortega, i Pochettino hauria d'haver estat l'entrenador més feliç al descans.

Bernardo Silva passa de zero a heroi

Un canvi a la mitja part per al Man City al darrere Ruben Dias prendre John Stonesi els portuguesos van formar part d'una rereguarda de Ciutadans que va tornar a ser assetjada just a l'inici del segon 45.

Afortunadament per a Guardiola, Jackson es trobava en un dels seus estats d'ànim de malbaratament, disparant un xut ras que Ortega va salvar còmodament al minut 49, abans de dirigir un intent de curta distància directament al cos de l'alemany uns segons després.

Tan sols quatre moments després, Petrovic va haver d'estar alerta per evitar el primer cop de Foden després d'una retallada intel·ligent de Jack Grealish, que llavors estava al centre de la polèmica quan el tir lliure de Palmer li va colpejar el braç estès abans d'anar per darrere.

Malgrat les ferotges protestes de Palmer, la sala del VAR no va veure prou en l'incident per enviar Miquel Oliver a la pantalla, però l'àrbitre va reprendre el joc de manera incorrecta amb un xut de gol per als titulars.

Aleshores, Grealish va ser eliminat pel perillós Jeremy Doku al minut 66, però només després de ser atrapat per una entrada alta d'un ja amonestat Moisès Caicedoque va evitar més càstigs, per a la fúria de Grealish quan va protestar amb el quart oficial.

El Chelsea va continuar llançant una pluja d'atacs contra l'escut defensiu del City, però la pilota final va faltar per als de Pochettino, que van ser castigats per la seva disbarat al minut 84 de la semifinal.

L'animat Doku no va ser sorprenent, va fer una bona passada a De Bruyne a la banda dreta de l'àrea, i el retallat del belga va ser desviat del peu de Petrovic en el camí de Silva, el cop baix del qual va colpejar Cucurella en el camí cap a l'àrea. darrere de la xarxa.

El gol del portuguès el va veure completar la seva història de redempció després de la seva impactant falta de penal a mitja setmana, i vuit minuts de temps de descompte no van ser suficients perquè el Chelsea es remei per la seva falta de crueltat.

L'equip de Pochettino no té temps per detenir-se en la seva decepció a Wembley mentre es prepara per a un viatge de primer nivell a l'Arsenal dimarts, dos dies abans que els homes de Guardiola es dirigeixin a Brighton & Hove Albion.