11.10.16

Col·labora amb nosaltres a la Festa dels Súpers

Busquem voluntaris per aquesta jornada festiva

Com cada any les Seleccions Catalanes seran presents a la Festa dels Súpers. Els dies 22 i 23 d’octubre la Plataforma ProSeleccions portarà a la Festa dels Súpers alguns dels esports on Catalunya competeix a nivell internacional.

Necessitem voluntaris que ens ajudin a que els més petits coneguin i juguin amb els esports en què els nostres esportistes ja poden representar Catalunya en campionats d’Europa i del Món. L’any passat es calcula que per la festa hi van passar més de 350.000 persones i per tant és un espai fantàstic per donar a conèixer les nostres seleccions.

Però per fer-ho, necessitem la teva ajuda. Tant si pots un dia sencer com només un matí o una tarda. Si vols col·laborar només cal que omplis aquest FORMULARI.

Aquesta activitat de la Plataforma serà possible gràcies al suport de la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya i de l’Institut Barcelona Esports de l’Ajuntament de Barcelona.