14.04.15

La Plataforma ProSeleccions exemplifica amb un vídeo els greuges que pateix l’esport català

La gravació demostra com afectaran les noves lleis als esportistes i als clubs

La Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes ha elaborat un vídeo explicatiu sobre els greuges que malmeten l’esport català, com a suport a la campanya de la UFEC “Sortim a guanyar”. Aquesta peça d’animació ha estat realitzada per The Catalan Project, en col·laboració amb la Plataforma ProSeleccions.

El vídeo explica el cas d’una família que té un fill que practica esport de base i exemplifica com, per culpa dels canvis legislatius que ha impulsat el govern espanyol, aquesta família haurà de gastar més diners perquè el nen pugui fer esport i el seu club també tindrà més despeses. D’aquesta manera, es pretén oferir una visió pràctica dels greuges i quin efecte tindran en l’esport català si no es fa res per evitar-ho.

A més, el vídeo també planteja quines possibilitats té aquesta família per capgirar aquesta situació a les eleccions del 27 de setembre. Per aquest motiu, l’espectador pot triar si vol que la família voti un partit unionista, un federalista o un independentista, i li explica amb imatges les conseqüències de la seva decisió.

El vídeo ha estat presentat en dues versions, en català i castellà. Les podeu consultar als següents enllaços:

Català: http://youtu.be/e7i4UAtiyH4
Castellà: http://youtu.be/fPpnyo_hcEA