19.02.15

El criquet català celebra que ja té un camp permanent

Sopar de germanor amb diversos representants de l’esport català

 

La Federació Catalana de Criquet va celebrar aquesta setmana que ja disposa d’un camp permanent a Vidreres. Al sopar de germanor hi van assistir diversos representants de l’esport català, com el director del Consell Català de l’Esport, Gerard Figueras, i el vicepresident de la Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes, Sergi Blàzquez. Va fer d’amfitrió el president de la Federació Catalana de Criquet, Khalid Shabaz Chuhan, i també van assistir-hi el consol general del Pakistan, Murad Ashraf Janjua, el director general d’Immigració, Xavier Bosch, i altres personalitats.

El camp és al municipi de Vidreres, a la comarca de la Selva, a mig camí de les comarques on hi ha més clubs de criquet: les poblacions de la conurbació de Barcelona (Santa Coloma de Gramenet, Barcelona, Cornellà, L’Hospitalet, Badalona…) i les comarques gironines (Garrotxa, Gironès i Alt Empordà).

En el sopar també es va destacar que la federació aposta pel reconeixement internacional. A més, la selecció sub-19 participarà el proper més d’abril a un torneig internacional de la ICC (Internacional Cricket Council) a Grècia. A Catalunya, ara, hi ha 44 clubs de criquet, una Lliga catalana, diversos campionats durant l’any, treball divulgatiu a les escoles, etc.

 

Informació: Nous Catalans