15.10.14

Catalunya participa al Ciutat de Barcelona de beisbol

S’enfrontarà a Itàlia All Star, Itàlia Nord i Navarra

Aquest cap de setmana es disputa a Montjuïc el 20è Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de beisbol, que enguany comptarà amb la participació de la selecció catalana absoluta. L’Estadi Carlos Pérez de Rozas acollirà fins a vuit partits que disputaran, primer en forma de lligueta, Catalunya, Navarra i dos combinats destacats jugadors italians, Itàlia All Star i Itàlia Nord. En aquest torneig, la gran atracció és poder veure la selecció catalana absoluta, que torna a competir després d’uns anys sense fer-ho.

La selecció de Catalunya està formada per jugadors catalans que participen en clubs tant de la lliga espanyola de Divisió d’Honor com en la màxima competició catalana. Cal destacar, però, la presència de Jorge Balboa, llançador que actualment juga al Kochi Fighting Dogs del Japó i que recentment ha guanyat la medalla de bronze de l’Europeu absolut amb la selecció espanyola. També hi destaca la presència del tercera base del CBS Sant Boi Marc Carrillo i del receptor Eric Segura.

Catalunya està dirigida novament pel mànager veneçolà Candelario José Díaz, instal·lat des de fa anys a Catalunya, primer com a mànager de l’Hèrcules L’Hospitalet i actualment dirigint el CBS Sant Boi. A l’equip tècnic cal destacar-hi la presència del considerat millor jugador de la nostra història, Fèlix Cano, que en la seva trajectòria com a esportista i ara com a tècnic sempre ho ha fet defensant el colors del CB Viladecans.

Pel que fa als equips que ens visitaran, l’Itàlia All Star és sens dubte un combinat d’alt nivell amb jugadors de la Lliga Professional Italiana (Italian Baseball League). Els més destacats són els subcampions del passat europeu de seleccions, Vaglio, Avagnina i Sabbatini. L’equip Itàlia Nord serà un combinat de jugadors de la segona divisió italiana, l’IBL2 que també compta amb jugadors professionals.

Finalment, La selecció de Navarra compta amb jugadors molt joves però han estat preparant el torneig amb molta il·lusió, de la mà de l’experimentat mànager Miguel Erroz.

Catalunya debutarà al torneig el divendres a les 17h contra Navarra. Podeu consultar els horaris complets de la competició en aquest document.