30.05.14

Catalunya puja al podi de la primera prova de la World Cup de beach tennis

Gemma Egea i Laura Herrero van perdre la final

La parella formada per Gemma Egea i Laura Herrero ha estat segona a la primera prova de la World Cup de beach tennis, el circuit mundial d’aquest esport. Les jugadores han pogut desplegar la bandera de Catalunya al podi de Pompano (Florida, EUA), després de caure a la final contra la parella porto-riquenya formada per Beatriz Rivera i Marissa Mora per 6-3 i 6-2.

Egea i Herrero, que encapçalen el rànquing mundial de la Federació Internacional de Beach Tennis, aconsegueixen d’aquesta manera un bon resultat en la lluita per liderar el circuit mundial. Les següents proves d’aquesta competició es disputaran a Barcelona, Cancún, Puerto Rico, Rio de Janeiro i Marina di Ravenna.

Cal recordar que aquest any Barcelona serà per primera vegada la seu dels Campionats del Món de beach tennis, que es disputaran del 2 al 6 de juliol a la capital catalana. Una bona oportunitat per descobrir aquest esport tan estiuenc!