09.12.13

Excel·lents resultats de Catalunya al Mundial de tamborí

3a posició per les noies i 5a pels nois

Les Seleccions Catalanes masculina i femenina de tamborí han aconseguit uns resultats fantàstics al Campionat del Món indoor de tamborí, que s’ha disputat a Mantova (Itàlia). L’equip femení ha pujat el podi després d’assolir la tercera posició, mentre l’equip masculí ha estat cinquè. Aquests resultats corroboren que Catalunya és un dels països punters en aquest esport on, a dia d’avui, Itàlia i França continuen sent-ne els dominadors absoluts. Això s’ha demostrat amb la doble victòria italiana i amb els segons llocs de França en totes dues categories.

A la competició femenina, Catalunya ha estat tercera després d’acabar segona de grup, per darrere d’Itàlia, amb 3 victòries (contra Alemanya, Rússia i Senegal) i una derrota (contra les italianes). A les semifinals, van perdre contra França per 13-3 però van assegurar-se la medalla de bronze en superar Hongria per 13-11 en el partit pel 3r i 4t lloc. Cal recordar que l’equip femení ha estat format per Anna Castells, Joana Carbó, Aida Domínguez, Andrea Pitarch i Mercè Garcia, amb l’entrenador Marc Juárez.

Pel que fa a la competició masculina, Catalunya ha estat cinquena. Els jugadors catalans van acabar segons de grup per darrere de França, amb qui van perdre, mentre van superar Rússia, l’Equador i Lituània. Al desempat entre segons de grup, per aconseguir un lloc a les semifinals, Catalunya va derrotar Espanya 13-10, però va perdre amb Alemanya pel mateix resultat. A la selecció masculina, Òscar Fuster ha estat l’entrenador, amb els jugadors Jordi Moncusí, Sergi Andújar, Marc Solsona, Marc Satorra i Marc Atanes.

Podeu trobar-ne més informació a www.mondialeindoor2013.federtamburello.it