13.03.13

Barcelona acollirà el primer Campionat d’Europa júnior de beach tennis

Del 28 al 30 de juny, coincidint amb l’Europeu absolut

A finals de juny Barcelona esdevindrà el centre mundial del beach tennis, ja que no només acollirà el Campionat d’Europa absolut sinó també per edats, en categories compreses entre els 10 i els 18 anys.

L’èxit de les dues edicions del Campionat de Catalunya júnior que l’ABTCat ha celebrat a la nostra ciutat, així com la gran projecció que les categories per edats tenen a Itàlia, han portat la Federació Internacional a demanar a la nostra associació l’organització a Barcelona d’aquest primer campionat d’Europa per edats de la història.

El Campionat d’Europa per edats aprofitarà la mateixa infraestructura del Campionat d’Europa absolut, i s’organitzarà en les mateixes dates: 28, 29 i 30 de juny. Aquest torneig de nova creació espera comptar amb una amplia participació de joves jugadors especialment d’Itàlia i França, i una destacada presència de jugadors i jugadores del nostre país. Amb aquest torneig la Federació Internacional de Beach Tennis (IFBT) també posarà en marxa el primer rànquing mundial per edats.

Text: ABTCat