30.04.12

Per començar, doblet català

Dani Comas i Mireia Abant guanyen la primera prova de la Copa d’Europa de biketrial

Els bons presagis s’han fet realitat i la Copa d’Europa de biketrial ha començat amb dues victòries de pilots catalans. A la prova disputada a Vall-de-roures, Dani Comas i les germanes Mireia i Gemma Abant han corroborat l’excel·lent nivell del biketrial del nostre país. En la categoria Elit, Dani Comas ha acabat per davant dels espanyols Abel Mustieles i Raúl Gutiérrez. En categoria femenina, les quatres primeres posicions han estat catalanes. Mireia Abant ha estat la guanyadora, seguida de la seva germana Gemma i de Lúa Vizcaíno i Carla Caballé. També cal destacar la victòria del català Alan Rovira en categoria Poussin, seguit de Max Serra.

Amb aquests primers triomfs, els pilots catalans deixen ben encarrilada la victòria final a la Copa d’Europa. La propera prova es disputarà el 26 de maig a Viborg, Dinamarca, i la competició es tancarà el 22 de setembre a Znojmo, a la República Txeca.

Podeu consultar tots els resultats de la primera prova de la Copa d’Europa.

També us deixem un espectacular vídeo d’un dels participants a la prova, el pilot local Raul Guimerà, de categoria benjamí.