Reial Madrid vs Bayern de Munic: com es comparen els dos bàndols aquesta temporada?

Abans del partit de tornada de la Lliga de Campions de dimecres entre el Reial Madrid i el Bayern de Munic, Sports Mole fa una ullada a com es comparen ambdós clubs en totes les competicions fins al moment d'aquesta temporada.

Reial Madrid i Bayern de Munic fer batalla a la segona etapa del seu Champions League empat de semifinals al Santiago Bernabéu dimecres a la nit.

Els dos gegants europeus no es van poder separar en l'anada de la setmana passada quan van jugar un divertit empat 2-2 a l'Allianz Arena.

Vinicius Junior va donar avantatge al Reial Madrid a la primera part abans dels gols de Leroy Sane i Harry Kane va capgirar el partit en només quatre minuts a la segona meitat. No obstant això, Vinicius va venir al rescat dels blancs i va convertir un penal al minut 83 per mantenir l'empat amb delicadesa.

Abans de l'atractiu enfrontament de tornada de dimecres a Espanya, Talp esportiu fa una ullada a com es comparen el Reial Madrid i el Bayern de Munic en totes les competicions d'aquesta temporada.

Els rècords generals dels dos clubs en totes les competicions d'aquesta temporada són força similars, tot i que el Reial Madrid -que ha jugat tres partits més- té un total de 37 victòries enfront de les 30 del Bayern de Munic.

Carlo Ancelotti Ha fet que el seu equip sigui difícil de guanyar aquesta temporada i, a més d'empatar 10 partits, només ha perdut dues vegades en tota la temporada, les dues vegades en el front nacional contra l'acerbat rival de l'Atlètic de Madrid.

En comparació, Thomas TuchelEl Bayern només ha empatat sis vegades, però ha perdut notablement un total de 10 partits en tots els tornejos, cosa que finalment ha tingut un impacte en la seva campanya nacional.

Tot i que el Bayern ha encaixat 12 gols més que el Reial aquesta temporada, els gegants alemanys n'han marcat tres més que els seus homòlegs espanyols, i això ha estat en gran part gràcies a la forma prolífica del fitxatge d'estiu Harry Kane.

El millor tirador del Bayern ha marcat poc menys del 40% dels seus gols en totes les competicions i el doble que el màxim golejador del Reial Madrid. Jude Bellinghamque ha marcat una mica menys del 20% dels gols del seu equip aquesta temporada.

Leroy Sane (12) encapçala les llistes d'assistència entre els dos clubs, amb Kane (11) no gaire enrere, mentre que Vinicius Junior ha estat el principal creador del Real aquesta temporada amb nou assistències, una per davant tant de Bellingham com de Toni Kroos (vuit).

Tant el Reial Madrid com el Bayern de Munic tenen un mínim de tres partits per jugar aquesta temporada, però una d'aquestes potències europees pot esperar un partit addicional si aconsegueix el seu lloc a la final de la Lliga de Campions a l'estadi de Wembley l'1 de juny.

RMvBM2

Tant el Reial Madrid com el Bayern de Munic s'han consolidat com a desafiadors perennes per als seus respectius títols de màxima categoria al llarg dels anys, però han tingut èxits contrastats a l'àmbit nacional aquesta temporada.

De fet, l'equip d'Ancelotti va aconseguir diumenge el seu 36è títol de Lliga després d'una victòria a casa per 3-0 sobre el Cadis, la seva 27a victòria a la Lliga de la campanya per situar-se amb 13 punts d'avantatge al cim amb quatre jornades de sobra.

Pel que fa al Bayern, els seus 11 anys d'hegemonia al cim del futbol alemany s'han acabat d'una manera notable. Els bavaresos han perdut punts en 10 dels seus 32 partits de lliga en el que va de temporada -perdent set vegades, inclosa una derrota per 3-1 a Stuttgart dissabte- i, posteriorment, han cedit el títol al campió invicte Bayer Leverkusen, que té una avantatge de 15 punts. a la cima.

A l'inici de la temporada, l'RB Leipzig va fer front al Bayern per 3-0 a la Supercopa d'Alemanya, abans de veure's avergonyit de les mans del Saarbrucken de tercer nivell a la segona ronda de la DFB-Pokal. , perdent 2-1 després d'encaixar un gol al minut 96. L'única esperança del Bayern d'evitar la seva primera temporada sense trofeus des del 2012 és guanyar la Lliga de Campions.

En canvi, el Reial Madrid ja s'ha assegurat un doblet nacional -el títol de Lliga i la Supercopa d'Espanya- i busca acabar la temporada al màxim amb la victòria d'una 15a Copa d'Europa amb rècord.

L'únic equip que ha superat els blancs en qualsevol competició aquesta temporada és el seu rival de la ciutat, l'Atlètic, que els va vèncer per 3-1 al Civitas Metropolitano al setembre, l'única derrota del Reial a la Lliga fins ara, abans de perdre per 4-2 després d'una extra. temps als vuitens de final de la Copa del Rei al gener.

Tant el Reial com el Bayern han guanyat set dels seus 11 partits de Lliga de Campions en el que va de temporada, acabant primers dels seus respectius grups abans de passar a la fase semifinal. Mentre que els blancs inicien el partit de tornada de dimecres amb un bon humor després d'haver reunit una ratxa de 20 partits invictes en totes les competicions, el Bayern només ha guanyat quatre dels seus últims nou partits i buscarà evitar un tercer partit consecutiu sense guanyar quan viatgi a el Bernabéu.