Burnley a cinc punts de la seguretat després de la forta derrota davant el Newcastle United

El Burnley queda a cinc punts de la seguretat de la Premier League gràcies a la derrota a casa per 4-1 davant el Newcastle United dissabte a la tarda.

Burnley s'han quedat a cinc punts de la seguretat de la Premier League amb només dos jornades per cortesia de la derrota a casa per 4-1 contra Newcastle United dissabte a la tarda.

Els Clarets tenen 24 punts en els seus 36 partits, i amb el Nottingham Forest guanyant el Sheffield United per 3-1 la mateixa tarda, Vincent KompanyL'equip està ara a cinc punts dels vermells, 17è classificats de la taula.

El Burnley ha de guanyar els dos darrers partits de lliga contra el Tottenham Hotspur i Forest, i després esperar favors d'altres llocs, si volen tenir l'oportunitat de quedar-se a la màxima categoria d'Anglaterra.

Pel que fa al Newcastle, la victòria s'ha mogut Eddie HoweL'equip del Manchester United va ocupar la sisena posició, i va ser una actuació brillant dels visitants a Turf Moor.

Burnley va començar el més brillant al sòl domèstic, amb Jacob Bruun Larsen colpejant fora en els primers intercanvis, abans que els locals cridessin un penal quan Lorenz Assignon va baixar sota contacte de Bruno Guimaraes.

Burnley ara s'enfronta a una gran tasca per romandre a la Premier League

L'entrenador del Burnley, Kompany, estava convençut que era un penal, però l'àrbitre Anthony Taylor va dir que no i el VAR va acceptar, per a frustració dels claretins.

Hi va haver ànims dins de Turf Moor quan es va filtrar la notícia que Sheffield United s'havia avançat davant Forest, però Burnley es va quedar enrere al minut 19 del partit, amb Callum Wilson després de tocar el fons de la xarxa des de curta distància Alexandre Isak havia estat negat per Arijanet Muric.

El Newcastle hauria d'haver doblat el seu avantatge poc després quan Wilson va trobar Tino Livramento dins l'àrea de penal, però el defensa ha disparat directament a Muric des de sis metres.

Burnley no va poder resistir la pressió i els Magpies van fer el 2-0 al minut 36. Sean Longstaffque va escollir amb cura la cantonada inferior després de ser configurada per Jacob Murphy dins de l'àrea de penal.

Dos es van convertir en tres al minut 40, amb Guimaraes entrant a l'acte; el brasiler va lliscar un al fons de la xarxa després de ser escollit per Anthony Gordon.

Alexander Isak suma 20 gols de la Premier League per a la temporada

El Burnley va entrar al partit després d'haver perdut només un dels seus últims vuit partits de lliga i va aconseguir un punt en l'empat 1-1 davant el Manchester United el cap de setmana passat.

Els Clarets simplement no van tenir resposta a la qualitat del Newcastle dissabte, però, i l'equip de Kompany potser va tenir la sort de concedir només quatre en una tarda molt dura.

Lyle Foster va tenir l'oportunitat de registrar-se a principis del segon període, però va estavellar-se des de prop, i el Newcastle va rebre un penal quan Josh Brownhill va treure la samarreta de Gordon dins de la caixa.

Isak va pujar al punt de penal, però l'internacional suec va ser denegat per Muric.

No obstant això, sempre hi havia més ocasions, i Isak va aconseguir el seu nom a la fitxa només tres minuts després d'haver perdut el seu xut, quan va convertir una centrada de Murphy al fons de la xarxa per marcar els 20 gols de la Premier League per a la Premier League. temporada.

Burnley va donar als seus fans alguna cosa per animar tard Dara O'Shea cap al fons de la xarxa, però va ser massa poc, massa tard per als claretins, no només aquesta tarda sinó també a la seva temporada.