27.04.12

Comença la Copa d’Europa de biketrial

Els pilots catalans, disposats a demostrar per què són els campions mundials

Aquest diumenge comença la competició internacional del biketrial. La prova que es disputarà a la localitat aragonesa de Vall-de-roures donarà el tret de sortida de la Copa d’Europa del 2012 i, com és habitual, els nostres pilots intentaran continuar sumant victòries. Després d’haver arrasat a l’última Copa del Món, els catalans surten com a principals favorits per aconseguir el triomf final.

La de Vall-de-roures serà la primera prova de la competició. La segona es disputarà el 26 de maig a Viborg, Dinamarca, i la darrera serà el 22 de setembre a Znojmo, a la República Txeca. A Vall-de-roures, dissabte es faran diverses exhibicions i concursos de salts de longitud, d’alçada i proves d’equilibri i velocitat. Diumenge, a partir de les 9 del matí, els participants a la Copa d’Europa disputaran un recorregut amb vuit zones, sis de naturals i dues indoor. En definitiva, una bona manera de començar la temporada i comprovar l’estat de forma dels pilots.