18.04.12

Reunió de la Plataforma ProSeleccions i la Diputació de Barcelona

La junta directiva de la Plataforma ha estat rebuda pel diputat adjunt d’Esports

La Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes ha fet una visita de presentació a la Diputació de Barcelona. El president de la Plataforma, Xavier Vinyals, i el vicepresident, Sergi Blázquez, han estat rebuts pel diputat adjunt d’Esports, Josep Salom. Ha estat una trobada cordial en què les dues entitats han plantejat la voluntat de col·laborar en projectes futurs.

Feia temps que la Plataforma ProSeleccions havia intentat reunir-se amb els dirigents de la Diputació de Barcelona, però fins ara les portes d’aquest organisme havien estat tancades a les seleccions nacionals catalanes. Esperem que aquest sigui un pas endavant que permeti encetar una nova etapa de col·laboració amb la Diputació i que tot plegat sigui beneficiós per l’esport de Catalunya.