21.11.11

Catalunya – Tunísia de futbol el 30 de desembre

A l’estadi Lluís Companys de Barcelona

Ja hi ha rival per la selecció catalana de futbol: Tunísia. La selecció africana és l’actual campiona de les nacions d’Àfrica, títol que va aconseguir al derrotar a Angola per un clar 3 a 0. Tunisía prendrà el relleu d’Hondures que va ser el contrincant de Catalunya el Nadal del 2010 amb un resultat favorable als catalans per 4 a 0 (veure noticia)

Web de la Federació Tunisiana de Futbol

La data del partit serà el 30 de desembre per tal de garantir la presència dels millors jugadors catalans encapçalats pels jugadors del Barça i Espanyol. L’estadi olímpic Lluís Companys de Barcelona serà de nou la seu del partit de Nadal de la nostra selecció.

En les properes setmanes es farà públic els preus i condicions de compra de les entrades i tota la informació relativa al partit.

Una Nació, una Selecció!