17.06.11

Excel·lència, promoció i Seleccions Catalanes

Eixos bàsics de la política esportiva del nou govern

El nou Secretari General de l’Esport, l’Ivan Tibau, va presentar ahir els eixos bàsics d’actuació de la Secretaria General de l’Esport per als propers 4 anys. Entre aquests es troben la promoció i suport a les Seleccions Catalanes i continuar en el camí per obtenir més reconeixements internacionals. Al mateix temps, s’apostarà per acollir el màxim d’esdeveniments internacionals a Catalunya i així promocionar el país com a referent de l’esport a nivell internacional. També es planteja la idea de reactivar el projecte d’uns jocs per a nacions sense estat.

Les altres polítiques bàsiques seran la promoció de l’esport com a millora de la salut i la qualitat de vida, augmentar la contribució de l’esport a l’economia catalana i millorar la formació. Un dels objectius que es preveuen cabdals per l’esport català és la creació d’una Llei de patrocini i mecenatge per afavorir l’autofinançament de les activitats esportives.

El nou equip del Consell Català de l’Esport estarà encapçalat per l’Ivan Tibau i l’Albert Marco (nou director del CCE) i comptarà també amb Oriol Marcé, com a subdirector general d’Activitats Esportives i Infraestructures, i Mònica Amat, com a subdirectora de Gestió i Recursos Humans.