10.05.11

Primera victòria!

Catalunya derrota clarament Turquia

Tot i un inici molt bo dels turcs, que han aconseguit fins i tot posar-se davant en el marcador (3-2 al minut 4) finalment s’han acabat acomplint els pronòstics i Catalunya s’ha endut la primera victòria del campionat europeu sub21 que s’està disputant aquesta setmana a Budapest (Hongria).

Els jugadors catalans han premut l’accelerador i ja guanyaven 6-4 al minut 7 de partit gràcies a l’encert de José Manuel Alvarez i Aitor Sierra, amb dos anotacions per cap. I la dinàmica s’ha mantingut fins al descans on s’ha arribat amb un clar 13-5 per Catalunya.

La segona part ha estat una continuació de la primera i curiosament ha acabat amb el mateix resultat parcial, 13-5, deixant el marcador final amb un clar 26-10. Els màxims anotadors catalans han estat José Manuel Alvarez i Pedro Lopez amb 6 anotacions i Berta Alomà i Aitor Serra amb 4.

Aquesta primera victòria permet a Catalunya continuar aspirant a la segona o tercera plaça del grup, la primera està clara per Holanda, i lluitar per les primeres posicions al campionat.

El proper partit català serà demà dimecres a les 18:25 contra Alemanya. El podreu seguir en directe a http://bit.ly/kqMpjT .

Veure les estadístiques del partit
Veure tots els resultats i classificació