18.03.11

Derrota davant del Perú per 5-2

Gran partit davant el 4t equip del món

Perú és un dels grans favorits per endur-se la victòria en el mundial de futbol sala que s’està disputant aquests dies a Colòmbia. La selecció sud-americana és una de les més potents del món. I Catalunya ha estat capaç aquesta matinada de posar-la contra les cordes.

El partit ha començat amb una gran ocasió catalana en el minut 6 on Siñol i Mia Vila han tirat la pilota al pal que ha evitat que Catalunya es possés per davant en el marcador. Els jugadors peruans no entenien com una selecció més fluixa com la catalana els estava posant contra les cordes. Per això, han augmentat el ritme de joc i en només dos minuts han posat el 0-2 en el marcador amb el que s’ha arribat al descans.

La segona part ha continuat amb un tercer gol peruà que semblava que deixava el partit sentenciat. Però no ha estat així, els catalans han reaccionat i mitjançant dos gols de Mia Vila han posat la por als peruans i obert les possibilitats d’una remuntada històrica.

S’ha acabat imposant la major qualitat del Perú i amb un gol de Soto, n’ha fet tres en total, i un altre de Garcia han deixat el marcador amb el 5-2 definitiu.

Els jugadors catalans han fet un gran partit i han obert les portes a donar la sorpresa contra l’Uruguai (rival avui a la matinada, 1:30 hora catalana) i així aconseguir la fita històrica de passar a quarts de final del mundial.

El seleccionador català creu que “Si juguem com aquests dos partits contra Uruguai, estic segur que passarem a quarts, es difícil trencar l’ il.lusió d’ aquests jugadors. Avui- ahir- han demostrat que són uns grans jugadors, davant teníem un gran equip, Perú sempre està a la alta competició,Catalunya está demostrant la seva valua. Amics, aixó no está acabat, contra Uruguay serem tots una gran pinya“.

Pavelló: VIllavicencio (Colombia) 3.500 espectadors.

Catalunya: Cortacans,Vila, Fuster, Siñol, Gallego,Pons, Iván, Gabri, Paredes, Torras, Charly i Xavi Martínez.

Perú :Joel, Rey, García, Espinoza, Copare, Anaya, Pinto, Soto León, Pinto.

Àrbitres: Abdejamil i Pavel.

Gols: 0-1 Anaya minut 15. 0-2 Soto, Minut 17. Després del descans 0-3 Soto minut 32. 1-3 Mia Vila de penal, minut 35. 2-3 Mia Vila. Minut 35,5.
2-4, Soto, minut 37. 2-5 García minut 39,5.