14.06.10

Tot a punt per la Blanes Golden Cup del 17 al 20 de juny

La selecció catalana d’hoquei patins vol repetir el triomf de l’any passat

Torna la Blanes Golden Cup d’hoquei patins. Després de quatre edicions seguides aixecant la copa, l’última l’any passat davant Alemanya (3-1) la masculina i davant Itàlia (4-0) la femenina, Catalunya vol tornar a repetir triomf. Aquest setè torneig arriba a Blanes i ja s’ha convertit en una cita imprescindible a nivell mundial per les millors seleccions d’hoquei patins. La cita serà del 17 al 20 de juny. A continuació us detallem els grups i els horaris de competició:  

Competició masculina
Grup A: Catalunya, Sather Blanes i França
Grup B: Argentina, Selecció mundial i Xile

Competició femenina
Grup A: Catalunya, França i Argentina
Grup B: Alemanya, Xile i Sather Blanes