14.06.10

El nou president, Sandro Rosell, amb l’oficialitat!

”Quan guanya el Barça, guanya Catalunya”, assegura.

L’actual màxim dirigent del FC Barcelona sempre s’ha mostrat partidari de les seleccions catalanes i el seu reconeixement internacional. Al Selecciona’t d’octubre del 2007, abans que fos escollit president, ja va recalcar que ”hi ha 7 milions de catalans que també han de poder veure jugar la seva selecció” i va afegir ”que això no perjudica a ningú”. Darrerament no ha dubtat en sumar-se a la campanya reivindicativa perquè Catalunya sigui present al Mundial Brasil 2014. La Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes el felicita pel seu nou càrrec i està a la seva disposició pel que necessiti.

Sandro Rosell va contestar ara fa una setmana aquest qüestionari, fet a tots els candidats a la presidència del FC Barcelona, relacionat amb les seleccions i el nostre país.

1) Respecte l’actual mandat. Què farà per potenciar les seleccions catalanes i Catalunya?
El nostre eslògan crec que és prou explicatiu de la nostra voluntat: “Tots som el Barça”. Per tant, una primera reflexió que cal valorar és la nostra voluntat integradora, plural i oberta. La segona, és el convenciment de la catalanitat del Barça. Per tant, els dirigents del FC Barcelona sempre han de tenir la responsabilitat de respectar aquest fet.

2) Quan el Barça guanya, guanya Catalunya també?

3) Veuria bé que una segona o tercera equipació del Barça portés les quatre barres a tota la samarreta?
Crec que el més important és aconseguir que el Barça representi correctament els valors del país. Tenim moltes coses que ens vinculen i que fan que la nostra gent es pugui trobar perfectament representada com, per exemple, amb la presència de la senyera a la samarreta.