21.12.09

Ja has enviat el teu vídeo?

Bon inici de la campanya Un vídeo, un regal

Tal i com ha fet el seleccionador Johan Cruyff que ha promocionat el Catalunya-Argentina mitjançant l’Skype en una campanya conjunta de la Plataforma i la Federació Catalana de Futbol, us convidem a que vosaltres també doneu la vostre opinió sobre les seleccions catalanes.

Envia’ns el teu vídeo d’una durada màxima de 30 segons a info@seleccions.cat i trepitja la gespa del Camp Nou aquest dimarts. Podràs veure els jugadors sortint del túnel de vestidors, escoltar els Segadors en un lloc exclusiu i viure l’experiència de ser a la gespa de l’estadi en directe. Avui a les 00.00h. de la nit es tanca el sorteig i demà al matí publicarem el nom de l’afortunat/da. Són molts els que ja han donat la cara per les seleccions, hi faltaràs?

Veure tots els vídeos