18.11.09

Òscar Garcia serà l’ajudant de Cruyff a la banqueta catalana

La selecció configura el cos tècnic

La Federació Catalana de Futbol ha confirmat el fitxatge d’Òscar Garcia i Junyent com a segon entrenador de la selecció. L’exjugador del Barça, el València i l’Espanyol, està actualment traient-se el títol d’entrenador i treballa com a comentarista de Barça TV.

Garcia va coincidir en la seva etapa com a blaugrana amb Cruyff, el qual va confiar amb ell per jugar al primer equip del 1992 al 1994, quan posteriorment va ser cedit a l’Albacete. Després de quinze anys, tornaran a treballar junts i aquest cop els dos ho faran des de la banqueta.

Amb 36 anys, el nou ajudant de Cruyff intentarà aportar la seva experiència i coneixements a la selecció catalana de futbol que ja té configurada pràcticament tot el cos tècnic. També s’han confirmat les incorporacions de l’argentí i exblaugrana Roberto Bonano com entrenador de porters, i dels espanyolistes Ramon Català com a preparador físic i José María Calzón com a delegat de la selecció.