06.10.09

17 i 18 d’octubre: les Seleccions Catalanes a la FESTA DELS SÚPERS

Aquest any la Plataforma Pro Seleccions Esportives Catalanes participa activament a la 13a edició de la Festa del Club Super 3. El principal objectiu de la Festa és oferir als nens i nenes un cap de setmana de fantasia i il·lusió amb un munt d’activitats, esdeveniments culturals, esportius i socials.

La Plataforma organitza durant tot el cap de setmana un circuit d’esports reconeguts per incentivar als més petits a la pràctica dels esports reconeguts i també per començar a conèixer les Seleccions Catalanes.

Hi podrà participar tothom que vulgui i hi haurà regals per a tots els participants. També hi haurà una exhibició espectacular de bike-trial.

Des de la Plataforma ProSeleccions fem una crida a aquells que vulgueu col·laborar per atendre el nombrós públic que s’apropi al nostre estand.

Vine i dóna’ns un cop de mà, pots portar amics i amigues. Truca’ns al 935538220 o envia’ns un correu electrònic amb un telèfon de contacte a info@seleccions.cat, indicant-nos la vostra disponibilitat, tot el dia, matí o tarda. L’horari serà des de les 10h del matí a les 19h de la tarda.

Us hi esperem amb tota la família!!!

Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes

.