L'Arsenal elimina el Wolverhampton Wanderers per passar a la cimera de la Premier League

L'Arsenal va registrar una victòria per 2-0 sobre el Wolverhampton Wanderers a Molineux per situar-se al capdavant de la taula de la Premier League.

Arsenal va fer una actuació professional com a visitant per aconseguir una victòria per 2-0 Wolverhampton Wanderers per pujar al capdamunt de la taula de la Premier League.

Arròs Declan i Joao Gomes tots dos van amenaçar amb marcar per als seus respectius equips, abans Leandro Trossard va obrir el marcador a la mitja part.

Capità de l'Arsenal Martin Odegaard va anotar un segon final per assegurar-se dels tres punts i acabar amb una ratxa de tres jocs sense victòries en totes les competicions.

Tot i que han jugat un joc més, Mikel ArtetaL'equip estarà encantat d'estar a un punt del Manchester City i tres punts millor que el Liverpool.

Trossard posa per davant l'Arsenal

L'Arsenal va entrar al joc en segona posició, sabent que una victòria els portaria per sobre del Manchester City, que competia a les semifinals de la FA Cup.

Amb el primer lloc en el punt de mira, els Gunners van començar decididament a Molineux, amb Rice a prop de trencar el marcador al minut 20.

Els visitants han treballat amb cura la pilota per donar un cop al migcampista, que ha enviat el seu xut ras a poc a poc. Jose Sal'objectiu de.

Després de sobreviure a la pressió inicial de l'Arsenal, un equip dels Wolves, lesionat, va oferir la seva pròpia amenaça d'atac just després de la mitja hora quan Gomes va veure com el seu xut empès a la fusta per David Raya.

De la mateixa manera que semblava que la mitja part acabaria sense gols, Trossard va produir un final clínic per donar a l'Arsenal avantatge al minut 45.

Gabriel Jesús Havertz va fer caure fredament la pilota de Havertz, abans de llançar-la a Trossard, la rematada poc convencional del qual va sortir al pal llunyà.

Martin Odegaard de l'Arsenal celebra després del partit del 20 d'abril de 2024

Odegaard tanca una victòria preciosa

Amb l'Arsenal amb una petita avantatge a la mitja part, Havertz va liderar la recerca d'un gol d'assegurança en les primeres fases del segon període, colpejant el seu esforç de volea directament a la tranquil·la Sa.

Quan el partit entrava als últims 20 minuts, el migcampista dels Wolves Mario Lemina es va tallar a l'interior del peu esquerre abans d'obligar a Raya a una parada rutinària.

En lloc de protegir el seu avantatge, l'Arsenal va semblar decidit a doblar el seu avantatge en les fases finals, amb Bukayo Saka i Gabriel Martinelli tots dos dibuixant estalvis intel·ligents de Sa.

La pressió tardana de l'Arsenal va donar els seus fruits al minut 95, quan Odegaard va estrènyer la pilota al pal més proper després que el seu primer intent de retallar li va tornar.

Els Gunners ara han guanyat sis dels seus darrers set partits de primera categoria fora de casa i han mantingut la porteria a blanc en cadascun dels seus sis viatges anteriors a la Premier League.

L'Arsenal centrarà ara el seu focus en el enfrontament de dimarts contra el rival londinenc Chelsea, mentre que els Wolves, 11è classificat, es prepararan per a la reunió de dimecres amb Gary O'Neill'antic club de Bournemouth.