16.01.09

El bowling va a totes

4 competicions oficials el 2009

La Federació Catalana de Bitlles i Bowling afronta aquest 2009 amb molta il·lusió i amb la intenció, segons el seu president Joan Ricart, “d’obrir-nos pas al panorama europeu i que els nostres jugadors s’acostumin cada cop més a competir oficialment a l’exterior i amb total normalitat”. Per això, la Selecció Catalana de Bowling ja ha fet efectiva la seva inscripció, de moment, en quatre competicions oficials que tindran lloc durant l’any que ara comença.
Entre el 4 i el 13 d’abril, a Malmöe (Suècia), es farà l’Europeu juvenil. Entre el 21 i el 26 del mateix mes d’abril, Montpeller (França) acollirà la Mediterranean Challenge Cup. Posteriorment, entre el 4 i el 14 de juny, Catalunya prendrà part a l’europeu Masculí Absolut d’Aalborg (Dinamarca) i, finalment, entre el 25 de juliol i el 3 d’agost la nostra Selecció participarà al Campionat del Món femení de Las Vegas (EUA). De moment la federació confirma la inscripció en aquests quatre tornejos, però no descarta la participació en algun més.