16.10.08

Preparant el Mundial sub’23

Dos amistosos contra Holanda

Els seleccionadors catalans de korfbal sub’23, Tilbert La Haye (també és el seleccionador absolut) i Sergio Mayorgas, continuen treballant per definir l’equip de 14 jugadors que participarà al proper Mundial de la categoria, de l’1 al 8 de novembre a Kaoshiung (Xina Taipei).
Ara mateix, els jugadors que continuen entrenant-se i que encara tenen opcions de prendre-hi part són Xavi Blàzquez, Alexis Escardibul, José Luis Jurado, Manuel De Souza, Laia Rosa i Laia Gutiérrez (CK Assessoria Vallparadís), Óscar Hernández (CK Vacarisses), Octavio Sánchez i Jessica Lechuga (CK Badalona), Salva Fort i Tamara Gutiérrez (C.E.V.G Stirling), Míriam González (SLCA), Albert Parrón i Berta Alomà (KC Sant Cugat), Cristina Trujillo (CK Cerdanyola) i Irene Figueroa (CK Castellbisbal).

Aquest cap de setmana, la nostra Selecció disputarà dos amistosos contra la selecció d’Holanda, una de les grans dominadores del korfbal europeu, i després ja només restaran sis entrenaments abans de la gran cita. El primer partit es jugarà aquest dissabte, dia 18, al Pavelló de Sant Llorenç de Terrassa (17:45h) i el segon tindrà lloc al Pavelló Municipal de Palamós diumenge 19 (12:30h). Us animem a tots i a totes a anar a veure la nostra Selecció sub’23 en acció. El korfbal és, ara per ara, un dels esports en què Catalunya s’està posicionant millor a nivell mundial.

Més informació a www.korfbal.cat