02.09.08

Bon estiu pel raquetbol

Grans resultats individuals i per equips

Víctor Montserrat, camió d’Europa de raquetbol el 2007, ha finalitzat en novena posició el campionat del món de la disciplina, que es va jugar del 2 al 9 d’Agost a Kingscourt (Irlanda). Montserrat, que va dur a terme una intensa preparació física per fer front a una cita tan important com aquesta, va aconseguir derrotar el número 2 d’Ecuador, el número 7 del món Fabian Balmori, el número 1 de la República Dominicana, el número 1 de Costa Rica i el número 1 de Bolivia. Només el va poder guanyar el número 1 de Japó. Amb aquesta actuació, a més, s’ha assegurat també la participació al Mundial de 2009, que tindrà lloc a Kaohsing (Xina Taipei).
Els catalans també han assolit bons resultats en les competicions per equips: les Seleccions Catalanes masculina i femenina han millorat pel que fa al mundial de fa dos anys a la República Dominicana: aleshores, a Santo domingo, van ser 17ens i ara, a Alburquerque (EUA), han acabat 13ens. El proper torneig per equips, serà l’Europeu del 2009 a Barcelona, on intentaran millorar la tercera posició masculina i la quarta femenina del darrer Campionat d’Europa.