15.05.07

“Lluitarem per guanyar la Copa Amèrica”

Ramon Basiana, president de la Federació Catalana

“La nostra selecció lluitarà per guanyar aquesta Copa Amèrica”. Així d’ambiciós es mostra el president de la Federació Catalana, abans del debut de la selecció femenina d’hoquei patins a la Copa Amèrica, ara ja com a membre de la Confederació Sud-americana de Patinatge.
“La nostra mentalitat és sempre acabar a dalt de tot. Després, durant el torneig, passen moltes coses. Les rivals ho posen sempre difícil, però la nostra intenció és sempre guanyar”. En l’última edició, Catalunya va ser tercera, i ara confien acabar més amunt. Pel que fa a les rivals, Ramon Basiana creu que “el Brasil i especialment les anfitriones, les xilenes, seran les seleccions més difícils de batre”.

En aquest torneig, Josep Mª Barberà substitueix com a seleccionador Josep Enric Torner, que va dimitir per raons professionals. Segons el president, Barberà és un home de garanties “un tècnic que fins ara era el nostre seleccionador d’hoquei base, i que per tant, ho té tot per fer una gran feina al capdavant de l’equip femení”. Les nostres representants debuten divendres contra el Brasil.