13.01.17

Partits solidaris de les seleccions d’handbol diumenge a Granollers

S’enfrontaran als equips masculí i femení del club local per recaptar fons contra la leucèmia infantil

Menys d’un mes després d’haver jugat respectivament contra Euskadi i Qatar, les seleccions catalanes d’handbol tornen a l’activitat per disputar partits solidaris contra els dos primers equips del BM Granollers. Els dos duels (17 h, el femení i 19 h, el masculí) seran aquest diumenge al Palau d’Esports de la capital del Vallès Oriental i estan organitzats per Mútua de Granollers i el club local. L’objectiu és recaptar fons per a la campanya “Somriures que curen”, centrada en la lluita contra la leucèmia infantil en benefici de l’Hospital Sant Joan de Déu. Tothom qui vulgui col·laborar amb aquesta causa solidària podrà fer els donatius a l’entrada del recinte esportiu, ja sigui adquirint la xapa solidària “Somriures que curen” per 5 euros o bé el Buff de Mua Solidaris per 10. Els nens menors de 10 anys podran accedir al Palau sense fer donatiu. En aquest enllaç es pot consultar el cartell de l’esdeveniment, que també inclou partidets d’alevins a les mitges parts i l’actuació castellera dels Xics de Granollers.

La selecció catalana masculina la dirigiran Pau Campos, Ramon Plans i Josu Bustos tenint present que el seleccionador de Catalunya de fa unes setmanes, Carlos Viver, és l’entrenador del primer equip del BM Granollers. La convocatòria està formada per jugadors de les categories de Divisió d’Honor Plata i Primera Estatal i és la següent: Jordi González i Joan Vilanova (Handbol Bordils), Jordi Deumal i Joan Amigó (FC Barcelona), Pau Pérez i Marc Sánchez (BM La Roca), Ignasi Admella i Ricard Reig (Handbol Sant Quirze), Jordi Planas (Handbol Sant Esteve Palautordera), Albert Maresma (Handbol La Salle Montcada), Bernat Muñoz (Club Joventut Handbol Mataró), Bernat Guardia (Handbol Sant Joan Despí), Víctor Torres (Handbol Adrianenc), Roger Pujol (Handbol Sant Esteve Sesrovires), Joan Pórtulas (UE Sarrià) i Esteve Ferrer (Thuir).

Pel que fa a la selecció femenina, tal com és habitual, estarà sota les ordres de Josep Ibáñez, que comptarà amb l’assistència de Pepe Olivares i Gisele Guerrero. Aquesta és la llista de jugadores escollides: Marina Graell i Jennifer Nana (Associació Lleidatana d’Handbol), Marta Gálvez, Judith Tortajada i Esther Juncosa (Handbol Amposta), Agnès Ribas, Esther Torregrossa i Patrícia Espínola (Fundació Handbol Roquerol), Sandra Tomás, Marina Tomás i Elisabeth López (Handbol Sant Joan Despí), Alba Almansa, Anna Pregona i Núria Giró (Escola Handbol Sant Vicenç), Claudia Ruiz i Lidia Grañana (OAR Gràcia Sabadell), Anna Moreno (Esportiu Castelldefels) i Judit Cortés (Handbol Sant Esteve Sesrovires).