Vinicius Junior es prepara per guanyar l'empat de l'anada del Reial Madrid al Bayern de Munic

Vinicius Junior marca dos gols per ajudar el Reial Madrid a rescatar l'empat 2-2 contra el Bayern de Munic a l'anada de la semifinal de la Champions a l'Allianz Arena.

Catorze vegades Champions League guanyadors Reial Madrid va venir des de darrere per rescatar l'empat 2-2 en contra Bayern de Munic en el partit d'anada de la seva eliminatòria de semifinals a l'Allianz Arena dimecres a la nit.

Vinicius Junior va aprofitar dos errors del central del Bayern Kim Min-jae a banda i banda de la mitja part per assegurar-se que l'empat es mantingui ben equilibrat de cara al partit de tornada al Santiago Bernabéu el 8 de maig.

Els Blancos van superar una tempesta primerenca dels seus amfitrions alemanys, abans que Vinicius esclatés a l'espai deixat per Kim per trobar una magnífica passada de Toni Kroos i col·loqueu un abridor de 24 minuts més enllà Manuel Neuer.

L'empat es va capgirar ràpidament en els primers 12 minuts de la segona part, amb Leroy SanePotent cop de gol -el seu primer gol des del 28 d'octubre- seguit d'un penal compost del talismà del Bayern Harry Kane.

Thomas TuchelL'equip de l'equip estava al capdavant de cara a l'últim quart de la competició, però el Reial es va regalar una manera de tornar a l'empat quan Kim va cometre una falta. Rodrigo dins de la zona, permetent a Vinicius restaurar la festa per Carlo AncelottiEls homes de l'equip amb una penalització ben feta a set minuts del final.

Vinicius clínic malgrat l'inici brillant del Bayern

El Bayern va tenir un inici prometedor de la competició i es va liquidar molt més ràpid que el Reial Madrid; Sane va forçar una aturada Andriy Lunin al seu pal proper dins dels primers 40 segons, abans que l'audaç esforç de Kane a llarg termini des de la meitat de la Reial caigués al sostre de la xarxa, per alleujament del Lunin que retrocedeix.

Els blancs han lluitat per assentar-se en els primers intercanvis, però han estat contents d'aguantar la pressió i aprofitar les seves oportunitats al contraatac, amb Vinicius que ha marcat el seu primer intent de porteria per obrir el marcador al minut 24.

L'atacant brasiler va irrompre a la porteria per llançar-se amb una bonica passada de l'antic migcampista del Bayern Kroos, abans de col·locar un primer temps compost més enllà d'un Neuer de peu pla, que hauria d'haver sortit abans de la seva línia per tancar el perill.

Els homes d'Ancelotti van créixer en el partit després de marcar el primer gol i van suposar una amenaça més gran a l'últim terç, però el Bayern va estar a prop de restablir la paritat a la mitja part quan Kane va llançar una falta verinosa molt a prop del pal dret de Lunin.

Harry Kane del Bayern de Munic celebra el seu segon gol amb els seus companys el 30 d'abril de 2024

L'empat es manté en equilibri després de la segona meitat

El Bayern, que va entrar Rafael Guerreiro per Leon Goretzka per a la segona part, van tenir l'encàrrec de redescobrir la seva espurna inicial de la primera part, i Sané va ser l'home que va donar-ho amb un potent empat menys de 10 minuts després del descans.

Poc després que Neuer va fer una forta aturada amb la dreta per denegar un xut de Kroos, Sane va agafar la pilota pel flanc dret i va esclatar cap a porteria abans de tallar per dins i colpejar un xut amb l'esquerra al pal proper.

Pocs minuts més tard, el Bayern va completar el gir, amb Kane enviant a Lunin pel camí equivocat des del punt de penal. Lucas Vázquez va treure maldestrament una cama per fer caure Jamal Musiala dins la zona.

Kane ha marcat ara un notable 43 gols en tantes aparicions en la seva temporada de debut al Bayern; el jugador de 30 anys també ha estat directament implicat en 11 gols de la Champions (vuit gols, tres assistències), el major nombre d'un jugador anglès en una sola campanya de la competició.

Aleshores, el número 9 del Bayern estava a pocs centímetres de marcar el segon de la nit quan el seu xut des d'un angle ajustat es va desviar. Antonio Rudiger i va rodar molt ample del pal. Eric Dier va posar el cap al córner resultant, però el seu xut de cap lliure va ser llançat directament a Lunin, una gran oportunitat que segurament hauria enterrat si hagués dirigit la seva rematada de cap a banda i banda del porter.

Com a resultat del fort inici del Bayern a la segona meitat, Ancelotti va fer tres canvis en l'espai de 10 minuts just després de l'hora marcada, sobretot en l'enlairament. Jude Bellingham –que va tenir una vetllada relativament tranquil·la– i Kroos poc després del capità Nacho Fernández estava visiblement frustrat per ser retirat.

El Vinicius Junior del Reial Madrid celebra el seu segon gol el 30 d'abril de 2024

El Bayern semblava el més propens a tornar a marcar i a prendre el control de l'empat, sobretot després que Tuchel pres la decisió audaç d'intercanviar-se. Thomas Muller – fent la seva 150a aparició a la Lliga de Campions – per Serge Gnabry per alinear-se amb una primera línia de quatre homes durant els darrers 10 minuts.

No obstant això, el Reial Madrid va rebre un salvavides quan Kim va tirar a terra innecessàriament Rodrygo dins de l'àrea de penal. Aleshores, Vinicius es va quedar davant del cor d'abroncaments del Bayern durant més d'un minut abans de fer un xut tranquil més enllà de Neuer per igualar el marcador a 2-2.

Vinicius ara ha marcat a les semifinals de la Champions per tercera temporada consecutiva i ha portat el seu nombre de gols per a la campanya a 21 en 34 partits en totes les competicions; només Bellingham (21) n'ha anotat fins ara tants per al Reial Madrid.

Des de l'inici de la temporada 2021-22, el número 7 de la Real ha estat directament implicat en més gols (31 – 16 gols, 15 assistències) que qualsevol altre jugador de la Lliga de Campions.

Ambdues parts finalment es van conformar amb una part del botí i tindran les seves possibilitats d'èxit en el partit de tornada de la setmana vinent, però ara tornaran breument la seva atenció a les tasques domèstiques, amb el Bayern viatjant a Stuttgart a la Bundesliga dissabte i el Reial acollir el Cadis. a la Lliga el mateix dia.