22.01.16

La Plataforma ProSeleccions agraeix el compromís de Joan Collet amb l’esport català i el país

Collet ha deixat la presidència del RCD Espanyol

Des de la Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes volem manifestar públicament el nostre agraïment al que fins aquesta setmana ha estat president del RCD Espanyol, Joan Collet. Collet ha estat 19 anys sent directiu del club blanc-i-blau, els tres últims com a president.

Collet ha estat un president que ha manifestat que l’Espanyol estaria al costat del que decideixi el poble de Catalunya sobre el seu futur. A títol personal, ha participat a la campanya Guanyarem, de suport a l’esport català, que es va dur a terme el setembre del 2015, i també va facilitar l’adhesió de l’entrenador Sergio González i els jugadors Víctor Álvarez i Víctor Sánchez. Anteriorment, quan era conseller delegat del club, l’Espanyol va participar a la signatura del conveni entre els clubs de futbol de Primera Divisió, Segona i Segona B amb la Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes, en el qual s’acordava la promoció i defensa de les seleccions nacionals catalanes.

Per tot això, considerem que la tasca duta a terme per Collet com a president i directiu de l’Espanyol ha estat molt positiva per l’esport català i per Catalunya, i el felicitem d’una manera sincera.

Molta sort en els nous reptes!