09.06.15

Catalunya participa a l’Europeu de físic-culturisme

Aquest dissabte a Alemanya

El dissabte 13 de juny es disputarà una nova edició del Campionat d’Europa de Físic-culturisme i Fitness, que organitzen el Dr. Andreas Müller i la Union Internationale de Bodybuilding Naturel. La competició tindrà a lloc a l’”Sporthalle Koberbachzentrum” de la ciutat alemanya de Werdau-Langenhessen i esperem que la selecció catalana hi tingui de nou un paper protagonista.

És per això que després de la disputada competició de la setmana passada, on es va decidir, al marge dels títols autonòmics, la selecció que representarà Catalunya l’Europeu d’aquesta temporada, els atletes escollits van ser els següents:
Júnior masculí: Rubèn Pérez
Júnior femení: Sílvia Pineda
Màster: Xavier Pastor
Sènior -65 kg: Lluís Salas
Sènior 65-70 kg: Joan Cortès
Sènior 70-75 kg: Francesc Ferraz
Sènior 75-80 kg: Israel Hidalgo.

Acompanyaran la delegació catalana en qualitat de Director Tècnic, Josep Camats, i com a jutgessa internacional, Helena Saladrigas.

 

Informació i fotografia: Federació Catalana de Físic-Culturisme