11.04.15

Catalunya organitza al Pre-Mundial de futbol sala

Amb Argentina, Colòmbia, França i Catalunya

De dilluns 13 a dimecres 15 d’abril Santa Coloma de Farners acollirà el Torneig Pre-Mundial de futbol sala. Hi participaran Argentina, Colòmbia,  França i l’amfitriona Catalunya. A les dues seleccions sud-americanes els servirà per preparar el Campionat del Món que començarà uns dies més tard a Bielorússia. França no ha obtingut la classificació pel Mundial i Catalunya, tot i haver-se guanyat el dret a ser-hi gràcies a la tercera posició al darrer Campionat d’Europa, no podrà ser a la cita mundialista per culpa del vet de la federació bielorussa.

Ahir divendres es va fer la presentació del torneig a Santa Coloma de Farners, amb la presència de l’alcalde de la població Antoni Solà, el representant territorial de la Secretaria General de l’Esport Josep Pujols, el president de la Federació Catalana de Futbol Sala Jordi Eduardo i el seleccionador català de futbol sala José Antonio Fernández.

Pel seleccionador català, aquesta serà “una competició esportiva de nivell on cap partit serà fàcil i que permetrà als nostres jugadors enfrontar-se als millors del món, malgrat que no puguem disputar el Mundial”.

El president de la Federació Catalana, Jordi Eduardo, va comentar que “després del vet a poder participar al Mundial, vaig tenir la tasca feixuga de comunicar-ho als jugadors. És per això que vam decidir fer una competició amb els millors del món”.

El representant territorial de la Secretaria General de l’Esport, Josep Pujols, va expressar que “nosaltres reiterem tot el nostre suport a la Federació Catalana de Futbol Sala pels fets que han passat i us voldria comunicar que el Secretari General de l’Esport ha enviat una carta al president del CSD Miguel Cardenal demanant quina ha estat l’actuació del Govern espanyol per impedir la participació de Catalunya al Mundial de Bielorússia”.

Per tancar l’acte, l’alcalde de Santa Coloma de Farners, Antoni Solà, es va congratular per la presència de les millors seleccions nacionals a la seva vila i va remarcar que “ajudarem a que els nostres visitants coneguin la cultura del nostre país”.

Cal recordar que el Pre-Mundial es disputa els propers dies 13, 14 i 15 d’abril a Santa Coloma de Farners, entre les seleccions nacionals de Colòmbia, Argentina, França i Catalunya.

Calendari de joc:
Dilluns 13 d’abril.
20:00 h Catalunya – França.

Dimarts 14 d’abril.
18:00 h Colòmbia – França
20:00 h Catalunya – Argentina.

Dimecres 15 d’abril.
17:00 h Argentina – França
19:00 h Catalunya – Colòmbia.

Tots els partits es disputaran al Pavelló Municipal “Els Saioners” de Santa Coloma de Farners.

 

Informació: FCFS
Imatge: Joan Sabater