Anàlisi del partit: Reial Madrid 2-1 Bayern (4-3 en total) – moments destacats, jugador del partit, estadístiques

Sports Mole ofereix els moments destacats i les estadístiques i tria l'home del partit de la espectacular victòria del Reial Madrid per 2-1 al Bayern de Munic a les semifinals de la Lliga de Campions.

Reial Madrid va escriure un altre capítol famós al seu inigualable Champions League història amb un canvi tardà de marca per superar Bayern de Munic en una dramàtica tornada de semifinals al Bernabéu aquest vespre.

Thomas TuchelL'equip de Wembley estava a punt d'organitzar una final totalment alemanya a Wembley Alfonso Davies els havia donat el lideratge a la nit a 22 minuts del final, posant el 3-2 global als bavaresos.

Aquest avantatge va durar fins al minut 88, quan Manuel Neuer va vessar la pilota als peus de Joseluque va castigar el veterà porter per anivellar les coses i sembla que enviés l'empat a la pròrroga.

No obstant això, el cedit de l'Espanyol i exhome de l'Stoke City i el Newcastle United va tornar a posar el Bernabéu a l'encontre tan sols tres minuts més tard en posar-se a casa. Antonio Rudiger creuat: un gol que inicialment es va descartar per fora de joc, però que després es va revisar per completar un dels canvis més notables de la història de la Lliga de Campions.

El Reial Madrid va haver d'aguantar-se durant 15 minuts de descompte, i hi va haver un moment més de drama quan el Bayern va tornar a tenir la pilota al fons de la xarxa, però només després que el jutge hagués aixecat la bandera i l'àrbitre hagués bufat. per fora de joc, tot i que les repeticions van demostrar que va ser una decisió ajustada i que la bandera s'hauria d'haver mantingut baixa.

Llavors, els amfitrions van aconseguir la victòria amb seguretat per reservar el seu lloc a la competició de Wembley contra el Borussia Dortmund l'1 de juny, aconseguint una 18a final de la Lliga de Campions que va ampliar el rècord.

DESTACATS

Nota: les insercions de vídeos de X només poden ser visibles per als espectadors del Regne Unit

min 13: El Reial Madrid està a pocs centímetres de sortir del marcador! Vinicius Junior llança un cop baix cap a porteria des d'un angle ajustat que Manuel Neuer només aconsegueix decantar a l'interior del pal. El perill encara no s'ha acabat perquè la pilota rebota directament Rodrigoperò Neuer es fa gran per frustrar el seguiment des del punt en blanc!

min 29: Impressionant cop de Kane mentre atrapa una volea bellament des de la vora de l'àrea, enviant-la desviant cap a la cantonada inferior. Andrey Lunin ha baixat bé per desviar la pilota, però aquest ha estat un gran esforç de l'anglès.

min 40: Neuer torna a rescatar el Bayern! Vinicius llança una centrada baixa a l'àrea des del flanc esquerre i, tot i que cap jugador del Madrid no pot posar-se al final, sembla que s'enfilarà per la cantonada inferior fins que Neuer la fa un cop al pal.

min 44: Mazraoui prova sort des del final de la primera meitat amb un bon esforç de curling, però Lunin s'ho passa bé i fa una parada força directa.

MITJÀ: REAL MADRID 0-0 BAYERN MUNICH (2-2 TOTAL)

min 47: Gairebé un inici de segona meitat de somni per al Bayern, ja que Alphonso Davies veu un xut desviat. Dani Carvajal i sobre Lunin, només per aterrar al terrat de la xarxa.

min 54: Harry Kane rep una visió de porteria relativament rara en aquest empat, provant sort al pal proper des d'un angle ajustat, però Lunin està abatut còmodament per salvar.

min 55: Vinicius ha brindat als defenses del Bayern en aquesta segona part i, tot i que han sobreviscut fins ara, aquesta vegada estan agònicament a prop de ser castigats. El brasiler té tres homes a sobre, però tot i així aconsegueix esprémer una passada a Rodrygo, el cop de porteria del qual s'enfila per poc!

min 59: Rodrygo llança un xut a porteria que Neuer fa bé a desviar.

min 60: Un altre cop brillant de Vinicius, però una vegada més Neuer és un partit per a ell: és l'únic jugador del Bayern que pot aturar el brasiler de moment! Aquesta vegada Vinicius talla dins i deixa volar amb un cop potent que Neuer fa bé a allunyar.

min 66: Una incursió cada cop més rara al quadre madrileny per al Bayern com Jamal Musiala crea espai per fer un xut, però aquesta vegada és Lunin qui s'hi afronta i empènyer la pilota darrere per un córner.

68è min: GOL! REAL MADRID – BAYERN MUNICH 0-1 (ALPHONSO DAVIES)

Vaja! Del no-res, el Bayern té el lideratge, i també és un gol brillant d'Alphonso Davies! L'home ample ritme només està activat per una lesió a Serge Gnabry a la primera meitat, i ha estat molt vinculat amb el seu trasllat al Madrid aquest estiu, però està aprofitant el temps que li queda amb la samarreta del Bayern!

El canadenc recull la passada de Kane abans de tallar dins i llançar un cop brillant a la cantonada més llunyana: quin moment per aconseguir el teu primer gol a la Lliga de Campions!

70è min: El Reial Madrid creu que té l'empat immediat com Nacho ajuda Federico Valverdela pilota a sobre i la veu colpejar Matthijs De Ligt L'àrbitre no fa falta al terreny de joc, però els jugadors del Bayern estan indignats pel que senten que és una falta. Joshua Kimmich. Les repeticions mostren que Nacho sí que va aixecar les mans a la cara de l'alemany, i després d'una mirada ràpida al monitor de camp, l'àrbitre ho aprova.

min 83: Ocasió difícil per a Vinicius, però una oportunitat tanmateix, ja que l'entrada d'Antonio Rudiger a l'àrea troba el brasiler per la banda equivocada de la defensa, però desvia la seva mitja volea alt i desviat.

88è min: GOL! REAL MADRID 1-1 BAYERN MUNICH (JOSELU)

Oh, paraula meva, un drama tardà de nou per al Reial Madrid! Neuer ha tingut una ceguera avui, però acaba de caure un clanger en el pitjor moment possible!

Vinicius prova sort des de fora de l'àrea i Neuer hauria de ser bastant senzill d'aplegar, però l'aboca dins de la seva pròpia caixa de sis metres i Joselu és el més ben marcat per aconseguir el rebot!

90+2 min: GOL! REAL MADRID 2-1 BAYERN MUNICH (JOSELU)

Escenes increïbles dins del Bernabéu! Joselu, un fracàs a Stoke City i Newcastle United, ha marcat dos gols en qüestió de minuts per expulsar el Reial Madrid a la final!

Rudiger llança la pilota a la cara de la porteria, on Joselu torna a mostrar la capacitat del seu caçador furtiu per posar-se a casa. Les celebracions són immediatament aturades per la bandera del jutge de línia, però el sistema automatitzat de fora de joc ho controla i, de fet, està activat!

L'afició madrilenya s'enfada a la grada i la banqueta s'aboca al terreny de joc en festa. Increïble!

TEMPS COMPLET: REAL MADRID 2-1 BAYERN MUNICH (4-3 TOTAL)

HOME DEL PARTIT – JOSELU

Aquest guardó va estar fermament a les mans de Manuel Neuer fins al minut 88, quan el va colpejar amb la pilota per regalar al Madrid una via de tornada a l'empat.

En canvi, va a la figura improbable de Stoke City i Newcastle United flop Joselu, un jugador que només va entrar al minut 81 i només va tenir un grapat de tocs durant la seva estada al terreny de joc.

De manera crucial, però, dos d'aquests tocs van proporcionar els gols que van portar el Madrid a una 18a final de la Lliga de Campions que va ampliar el rècord, amb el cedit de l'Espanyol mostrant un instint de davanter brillant en ambdues ocasions.

El primer l'ha vist seguir el xut de Vinicius i llançar-se a l'error de Neuer, abans d'aguantar la línia i enfonsar el centre de Rudiger uns instants després per fer caure el Bernabéu.

No sol ser un jugador tan tardà de guanyar el partit, però l'impacte de Joselu aquesta nit simplement no es pot ignorar.

MOMENT DESTACAT

Joselu del Reial Madrid celebra el seu segon gol el 8 de maig de 2024

Només podria ser el guanyador.

El Bernabéu ha viscut tants grans moments com qualsevol estadi del futbol europeu, però poques vegades hauria estat més fort que quan el segon de Joselu va ser confirmat per l'àrbitre després de ser descartat inicialment.

El gol va arribar pocs instants després que el mateix jugador empatés i, exactament cinc anys després que el Tottenham Hotspur produís un impressionant canvi de temps de descompte contra l'Ajax en la mateixa etapa de la competició, aquest va ser un objectiu que se situarà al seu costat.

La Lliga de Campions sempre ofereix moments increïbles any rere any, i el guanyador de Joselu és aquell que de seguida passarà al folklore de la competició.

Per al Bayern, sens dubte, evocarà terribles records de la final de 1999, ja que van patir un col·lapse ràpid similarment tardà.