23.10.13

La Plataforma ProSeleccions, distingida amb el guardó ‘Castanya de plata’

Atorgat per l’Ajuntament de Viladrau “pels valors de lluita i emoció”

La tasca de la Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes a favor de la internacionalització de l’esport català ha estat distingida per l’Ajuntament de Viladrau, que aquest divendres li atorgarà el premi “Castanya de plata”. Aquest guardó el concedeix el consistori d’aquest municipi osonenc a institucions i persones que han destacat en els àmbits respectius per la divulgació o promoció de la nostra cultura o de valors de la nostra societat.

Des de fa uns anys el poble de Viladrau celebra la Fira de la Castanya, la qual s’ha consolidat ja com una festa on hi participa tot el poble i de la que en gaudeixen força visitants. Des deis seus inicis l’ Ajuntament de Viladrau va acordar atorgar uns guardons, anomenats ‘Castanya de plata’ i ‘Pelló de plata’. Aquest any l’Ajuntament ha acordat concedir la ‘Castanya de plata’ a la Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes “pels valors que transmet de lluita i emoció a nivell col·lectiu en l’esport català i com a referent de la nostra societat”.

El lliurament del guardó es farà aquest divendres, dia 25 d’octubre, a les 20 hores, a l’acte que se celebrarà al Centre Cultural Europeu de la Natura de Viladrau.

Podeu trobar-ne més informació al web de la Fira de la Castanya.