09.07.13

Entrades pel festival ‘Catalunya vol viure en llibertat i amb dignitat’ per als col·laboradors de la Plataforma ProSeleccions

Organitzat pel Punt Avui, el 3 d’agost a Girona 9/7/2013

Ja han sortit a la venda les entrades pel festival Catalunya vol viure en Llibertat i amb Dignitat 2013 del 3 d’agost a Girona. La Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes, com a entitat col·laboradora de l’esdeveniment, ofereix als seus col·laboradors un 33% de descompte en les entrades, per la qual cosa passen a tenir un preu de només 8€.

Per aconseguir-ho heu d’entrar al web www.llibertatidignitat.cat i accedir a l’apartat de comprar entrades, on trobareu un espai especial pels col·lectius col·laboradors. Només cal que cliqueu sobre el logotip de la Plataforma ProSeleccions i escriviu el codi de verificació: 6seleccio. A partir d’aquí, automàticament s’aplicarà el descompte. (Podeu veure-ho explicat en aquesta imatge).
Organitzat pel Punt Avui, el 3 d’agost a Girona 9/7/2013

Ja han sortit a la venda les entrades pel festival Catalunya vol viure en Llibertat i amb Dignitat 2013 del 3 d’agost a Girona. La Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes, com a entitat col·laboradora de l’esdeveniment, ofereix als seus col·laboradors un 33% de descompte en les entrades, per la qual cosa passen a tenir un preu de només 8€.

Per aconseguir-ho heu d’entrar al web www.llibertatidignitat.cat i accedir a l’apartat de comprar entrades, on trobareu un espai especial pels col·lectius col·laboradors. Només cal que cliqueu sobre el logotip de la Plataforma ProSeleccions i escriviu el codi de verificació: 6seleccio. A partir d’aquí, automàticament s’aplicarà el descompte. (Podeu veure-ho explicat en aquesta imatge).

Aquesta serà la segona edició del festival organitzat pel Punt Avui. L’any passat més de 15.000 persones van ser a la Devesa de Girona en el que va resultar un dels primers èxits sense pal·liatius de l’actual mobilització sobiranista. Aquell festival gironí, de fet, ja es va autoproclamar hereu l’any passat del que El Punt havia organitzat just vint anys abans al mateix escenari, per donar suport als independentistes detinguts pel jutge Garzón abans dels Jocs Olímpics de Barcelona. Una cita, la del 1992, on ja havien actuat noms tan rellevants de la música catalana com els de Lluís Llach, Sopa de Cabra, Els Pets, Umpah-Pah, Marina Rosell i El Último de la Fila. Com que l’onada no s’ha aturat, ans al contrari, encara ha agafat més força en l’últim any, el diari organitza ara una tercera edició del festival, al mateix recinte, el proper dissabte 3 d’agost i amb la mateixa intenció festiva i reivindicativa a l’horitzó, per agafar forces aquest cop per a la cadena humana de la Diada que ve. Això sí, si els dos primers concerts es van batejar com a Catalunya vol viure en llibertat -d’on ha pres el nom també la secció que des de Sant Joan de l’any passat publica el diari per recollir les cada cop més abundants informacions sobre el procés sobiranista en què es troba el país- enguany incorpora un afegitó, i també reclama que vol viure amb dignitat, com recorden també les informacions de caire social sobre els col·lectius més afectats per la crisi que des de l’1 de maig passat es publiquen cada dia.