26.03.13

Comença el Torneig Internacional de Vilanova

Tercera edició d’aquest campionat amistós de korfbal de base

Fins dijous es disputa a la capital del Garraf el Torneig Internacional de Vilanova de korfbal, una competició organitzada pel Club Esportiu Vilanova i la Geltrú amb el suport de l’Ajuntament de Vilanova i la Federació Catalana de Korfbal, que aquest any arriba a la tercera edició amb un al·licient molt destacat: la presència de la selecció holandesa de Noordwest, formada per nois i noies de 15 i 16 anys, que ja van mostrar el seu nivell en la primera edició del torneig. A més, també hi haurà la selecció catalana i els equips AEE Alexandre Galí, CEVG, SLKC i KCB, tots ells en les categories sub-14, sub-16 i sub-19.

Els partits es jugaran segons el reglament oficial de l’IKF, amb una modalitat de joc de 8 contra 8 i tindran dues parts de 20 minuts, amb cinc minuts de descans entre les dues parts. A les tardes, totes les seleccions disposaran de pista per poder entrenar.

Dijous arribaran els plats forts d’aquest 3r Torneig Internacional de Vilanova, amb els partits que enfrontaran les seleccions catalanes sub-16 i sub-19 i l’equip holandès Noordwest, pels quals s’espera una gran afluència.

L’edició anterior, celebrada al mateix Pavelló Poliesportiu del Garraf, va comptar amb la presència de les seleccions catalanes, els jugadors dels clubs procedents de Dendermonde (Bèlgica), Appels KC i Rijko KC, els catalans SEE Santa Eulàlia, AEE Alexandre Galí i CEVG i diversos equips de la Asociación Andaluza de Balonkorf, procedents de Marbella.

Més informació a www.twitter.com/CEVGKorfbal

Informació: Federació Catalana de Korfbal