02.10.12

Mònica Terribas, a la portada de la revista Selecciona’t

La periodista reivindica el paper identitari de les Seleccions Catalanes

Ja podeu consultar el número de setembre i octubre de la revista Selecciona’t. La protagonista de la portada és la periodista Mònica Terribas, que després de quatre anys com a directora de la Televisió de Catalunya ara afronta una nova etapa al diari Ara, on n’és la consellera delegada i editora. Terribas explica com ha viscut aquest període en què ha hagut d’afrontar un nou repte al capdavant de la televisió més vista del nostre país i, en clau esportiva, el repte que ha suposat la posada en marxa del canal Esport 3. A més, valora la funció de les Seleccions Catalanes com a element unitari i integrador i el paper de l’Assemblea Nacional Catalana en els reptes de futur que haurà d’afrontar el país.

Precisament l’ANC ocupa bona part de les pàgines centrals de la revista, gràcies a la multitudinària manifestació que va convocar al centre de Barcelona coincidint amb la Diada. Hi podreu trobar una crònica de l’esdeveniment, així com fotografies i vídeos de la jornada. Sobre la manifestació, el periodista Lluís Simon en fa una reflexió en un article que porta per títol “Les seleccions, una reivindicació del passat?”. Per la seva part, el president de la Plataforma ProSeleccions, Xavier Vinyals, explica per què “L’esport català necessita un estat propi”.

Tot això i els resultats i les notícies més destacades de les últimes setmanes ho trobareu al número 45 de la revista Selecciona’t. No us ho perdeu!

Per llegir la revista amb més claredat, cliqueu l’icona de la dreta “Full-screen view”