20.09.12

Debut internacional de la Selecció Catalana d’ultimate frisbee

A la Burla Beach Cup italiana

La Selecció Catalana d’ultimate frisbee debutarà demà en una competició internacional. El torneig internacional Burla Beach Cup, que tindrà lloc a la localitat italiana de Viareggio fins diumenge, suposarà l’estrena del combinat català. El Burla Beach és un torneig open i Catalunya participarà a la categoria mixta amb altres 23 equips procedents de Dinamarca, Àustria, el Regne Unit, Rússia, Bèlgica, Alemanya, Portugal, Holanda o Itàlia, i on també estarà present la selecció espanyola mixta que prepara la participació als Europeus que se celebraran a la Calafell el proper juny. La Lliga Catalana d’Ultimate es va constituir el 2008 i des d’aleshores a banda d’organitzar una competició pròpia també treballa per afavorir la difusió d’aquest esport i facilitar que els nous jugadors s’integrin als clubs.

La primera Selecció Catalana estarà formada pels següents jugadors:

Peixets: Lluís Jackle, Olga Dalmau, Ruth Vilagrasa, Jillian Eckert.
Isards: Yoli Marín, Josep Ramon Porté, Sergi Esteban.
Disctèrics: Helena Casadevall, Carles Sarrinat, Joan Esteve Danés.
Tookadisc: Ander Bermúdez, Meritxell Juanola.
Patatas Bravas: Liam Rosen.

Podeu trobar més informació sobre el torneig al lloc web oficial.