27.08.12

Irlanda guanya la Copa del Món de Pitch & Putt

Catalunya acaba en 5a posició

La Selecció Catalana de Pitch&putt va acabar en la cinquena posició final a la Copa del Món disputada a Irlanda aquest cap de setmana. Catalunya aspirava a pujar al podi en una competició que ha guanyat dues vegades i tenint clar que Irlanda partia com a màxima favorita per endur-se el títol. Però la inesperada derrota en quarts de final davant Noruega feia que Catalunya només pogués lluitar per la 5a plaça, que aconseguiria finalment.

El campionat va començar molt bé pels jugadors catalans ja que en les rondes classificatòries va aconseguir la segona posició, darrera Irlanda. Això els permetia aconseguir un bon rival als quarts de final. Però tot i la teòrica superioritat davant Noruega, els jugadors catalans no van tenir un bon dia i van acabar perdent per un clar 3,5 a 1,5. Ja en la lluita pel 5è lloc la selecció catalana va derrotar primer a Galícia i finalment a Suïssa aconseguint aquest meritòria 5a posició.

La victòria final del campionat va ser per Irlanda, que va derrotar a Austràlia en la final. El tercer graó del podi el va ocupar Holanda. Els irlandesos aconseguien així la segona victòria en una Copa del Món igualant en el palmarès a Catalunya.

Classificació final

1er – Irlanda
2on – Austràlia
3er – Holanda
4rt – Noruega
5è – Catalunya
6è – Suïssa
7è – Galícia
8è – Gran Bretanya
9è – Andorra
10è – Alemanya
11è – Xile