24.05.12

Anuncis de la Plataforma ProSeleccions per la final de Copa

Presència destacada a El 9 Esportiu i a una edició especial de Vilaweb/Berria

Coincidint amb la final de Copa que el Barça i l’Athletic Club de Bilbao jugaran demà a Madrid, la Plataforma ProSeleccions ha preparat dos anuncis que tindran presència en mitjans de comunicació escrits. Pensem que és un bon dia per defensar les seleccions esportives de Catalunya, i per això hem trobat oportú fer una crida als seguidors que viatgin a veure la final.

D’una banda, a El 9 Esportiu apareixerà una pàgina completa reivindicant el dret de les Seleccions Catalanes a participar en les competicions oficials. Avui en dia ja hi ha 21 esports en què Catalunya és reconeguda internacionalment, però el nostre objectiu és aconseguir-ho en tots.

De l’altra, Vilaweb i Berria han preparat una publicació especial, amb continguts en basc i català sobre la final des del punt de vista dels dos equips. En aquesta edició, l’anunci de la Plataforma ProSeleccions apareixerà en la portada de la part en català, encoratjant els lectors a col·laborar amb nosaltres per aconseguir més reconeixement internacionals.