27.02.12

La Selecció Catalana té a tocar el doblet a la Copa d’Europa

Laia Andreu i Gabriel Crosas són més líders després de la prova disputada a La Molina

La Selecció Catalana de raquetes de neu ha tingut una bona actuació en la quarta prova de la Copa d’Europa que s’ha celebrat aquest cap de setmana a La Molina i ha estat organitzada pel Centre Muntanyenc Sant Llorenç de Terrassa. Els dos líders de la classificació general en categoria femenina i masculina, Laia Andreu i Gabriel Crosas, han refermat més aquesta posició aconseguint importants victòries a la prova de casa nostra.

Laia Andreu va aconseguir la tercera victòria d’aquesta temporada a la Copa d’Europa i, com ja va passar fa un mes a la Siljan Snowshoe Race de Suècia, el podi femení va ser íntegrament d’atletes de la Selecció Catalana. Mònica Ardid i Sílvia Leal van ser segona i tercera, respectivament, i també ocupen aquestes posicions en la classificació general.

Pel que fa als homes, Gabriel Crosas va aconseguir el primer triomf de la temporada a la Copa d’Europa, imposant-se amb claredat al francès Laurent Vidal. El tercer lloc va ser per Kiku Tortosa. Un altre membre de la Selecció Catalana, Just Sociats, ha acabat en cinquena posició. Tot plegat fa que Crosas consolidi el lideratge a la general de la Copa d’Europa i tingui a tocar el títol.

L’última prova de la Copa d’Europa serà el Master des Neiges, que es disputarà l’11 de març a Thônes, França. Gabriel Crosas ho tindrà tot a favor per guanyar la primera Copa d’Europa mentre Laia Andreu, amb permís de Mònica Ardid i Sílvia Leal, intentarà sumar el seu cinquè títol.