27.09.11

Presentació

Per primer cop a les terres de ponent, aquest any celebrem el Dia de les Seleccions Catalanes a Mollerussa, amb total acord i sintonia entre l’Ajuntament i la Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes.

Dèiem l’any passat, amb motiu també del Dia de les Seleccions, que cada any que passa anem a més, i aquest 2011, malgrat la situació econòmica que ens afecta a tots, s’ha demostrat. Continuem avançant; el reconeixement internacional de la Federació Catalana de Dards ha consumat aquest avenç. La nostra millor enhorabona a aquesta federació catalana que se suma a les altres 20 associacions i federacions esportives que ho han aconseguit en els darrers anys. La gràcia i la força d’aquest nou reconeixement rau en el fet que a la World Darts Federation, la federació internacional de dards, hi ha una associació membre que representa Espanya però que no ha pogut evitar que l’amplia majoria dels països membres votessin a favor de l’ingrés de Catalunya, malgrat haver-ho intentat.

Mollerussa serà, doncs, la seu del primer Dia de les Seleccions Catalanes on podrem lluir de la nova selecció catalana de Dards plenament reconeguda a nivell internacional i tot just després de tornar de participar al seu primer mundial a Irlanda. No us ho perdeu. Veniu i aplaudim-los. S’ho mereixen.

Com també mereixen l’aplaudiment totes les federacions esportives catalanes que ens representen oficialment pel món tot i fer-ho, en general, amb molt pocs mitjans, molt a l’inrevés que els nostres veïns del sud.  Tots aquests esports mereixen no només el nostre aplaudiment sinó també el nostre suport, informant-nos de les seves competicions, seguint-los quan es pugui i animant als més joves a practicar-los, amb la seguretat que potser, si entrenen com cal, podran viure una experiència extraordinària: representar Catalunya en una competició internacional.

A  Mollerussa, el proper dissabte 8 d’octubre, totes i tots tindreu l’oportunitat de conèixer de més a prop l’esport català que ja ens representa al món i de passar una bona estona entre activitats esportives participatives, competicions i exhibicions.

Us hi esperem!

UNA NACIÓ UNA SELECCIÓ!

Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes