15.03.11

Catalunya al Mundial de futsal a Colòmbia

Debuta demà contra Canadà

Per segona vegada a la seva història Catalunya participarà en un mundial de futbol sala. La cita serà del 15 al 26 de març a Colòmbia i el mundial comptarà amb la participació de les 16 millors seleccions del món.

Catalunya està enquadrada en el grup V i tindrà com a rivals el Perú, l’Uruguai i el Canadà. El debut de la selecció catalana serà demà dimecres a les 21:00 hores contra el Canadà. Catalunya jugarà els partits de la primera fase a Villavicencio. L’objectiu català és guanyar almenys un partit i si fos possible passar a quarts de final tot i que l’alt nivell dels rivals ho dificulta moltíssim.

La nostra selecció s’ha preparat de valent aquestes últimes setmanes amb la disputa al nostre país de la II Copa de les Nacions i la Copa 4 Nacions Elements disputades a Platja d’Aro i Ripoll respectivament. Els jugadors entrenats per Juan Antonio Fernández han viatjat amb moltes esperances a Colòmbia i amb la il·lusió de poder disputar el torneig més important del món i representar el seu país en un Mundial com aquest.

Des de la Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes volem animar al màxim a la nostra selecció i penjarem diàriament els resums dels partits així com totes les informacions que vagin arribant des de Colòmbia.

Endavant catalans!

Calendari de partits:

16/03 21:00 Catalunya – Canadà
17/03 21:00 Perú – Catalunya
18/03 19:30 Catalunya – Uruguai

Convocatòria de Catalunya